Ritual Dolça Espera

Atemporal Esthetic Lab

Sempre ens han explicat les delícies de la maternitat, qualsevol mare actual sap però que no sempre és així; per això, a Atemporal Esthetic Lab, volem fer l’espera una mica més idíl·lica per les futures mares i fer-les sentir millor tant físicament com mentalment, creant un ritual d’autor específic per a elles, per a què, amb una sessió d’una mica més d’una hora, recuperin la il·lusió i el benestar, és el Ritual Dolça Espera.

El tractament comença amb un pediluvi relaxant a la sala Wellness, però un pediluvi molt especial!, el bany de peus es realitza a les nostres peixeres spa; els petits peixos garra rufa fan un micro massatge plantar molt relaxant. A més a més, peus i cames són zones habituals de retenció de líquids, i l’aigua tèbia ajuda a activar la circulació, reduint els edemes i alleugerint el moviment.

F2A continuació passarem a la segona fase de la sessió, ara ja en cabina, on es realitza un massatge específic de moviments amples i profunds, relaxants però també molt efectius. Al massatge ens ajudem també d’una tècnica ancestral com són les canyes de bambú; flexibles però resistents són quasi una al·legoria del que representa ser mare, i són una teràpia amb beneficis provats tant a nivell físic com de relaxació: combat el cansament, te un efecte sedant en actuar sobre les terminacions nervioses, actua com a relaxant muscular, millora la circulació limfàtica i afavoreixen el drenatge, remodela la silueta i estimula l’equilibri energètic mantenint l’harmonia.

En definitiva, després del Ritual Dolça Espera, la futura mare es sent més còmoda i relaxada, però també més forta i activa, amb il·lusions renovades! I per a que recordi aquest moment l’obsequiem amb un petit detall abans de donar per finalitzada la seva visita al nostre Centre.

hola@atemporal.com

www.atemporal.com

 

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.