Ressonància Magnètica Nuclear (RMN). Policlínic Simonet Reus

Ressonància Magnètica Nuclear (RMN). Policlínic Simonet Reus

La nova Unitat de radiodiagnòstic de Policlinic Simonet Reus inclou els serveis de TAC i RMN sense cues. El seu equip de radiologia ens explica què és la RMN.

La RMN és una prova mè- dica que permet obtenir imatges detallades de l’interior del cos des de qualsevol perspectiva, mostrant informació sobre patologies que no es poden veure amb un altre tipus de proves com el TAC o l’ecografia.

La RMN acostuma prescriure-la el metge quan sospita una malaltia i pot diagnosticar nombrosos problemes en ossos i articulacions tals com a artritis, fractures, problemes en lligaments, tendons o cartílags.

També és molt usada en l’estudi de problemes de

· La columna vertebral (hèrnies discals) perquè permet obtenir imatges molt precises dels discos intervertebrals, la medul·la espinal i els nervis que surten de la medul·la.

· El genoll, per a l’estudi de lligaments i menisc, l’osteonecrosis o l’infart ossi.

La RMN ens permet tenir les imatges immediatament, perquè un metge radiòleg pugui interpretar-la i emetre un informe personalitzat.

La nova Unitat de radiodiagnòstic de Policlinic Simonet Reus ofereix aquests serveis sense llistes d’espera, apropant a la població de Reus i comarca l’última tecnologia en diagnòstic per la imatge. A més, cobreix aquestes proves als pacients de les principals mútues d’assegurança mèdica com Adeslas, Sanitas, DKV, M.G.C. i més.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.