Reus celebrarà el 14 de juliol la 14a edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència

L’Ajuntament de Reus, la Fundació Gresol i El Círcol han presentat la catorzena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, que es lliuraran el pròxim 14 de juliol a l’auditori Gaudí del Tecnoparc firaReus, a partir de les 19h. L’acte ha comptat amb la participació del president de la Fundació Gresol, Emili Correig, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, la presidenta d’El Círcol de Reus, Patrícia Terradellas i el director gerent de la Fundació Gresol, Robert Moragues, els quals han donat a conèixer tots els detalls sobre la gala de la setmana vinent.

La Fundació Gresol lliura aquests premis amb l’objectiu de distingir persones que han destacat per la seva trajectòria professional i personal, pels seus mèrits i per la seva dedicació. La gran participació i l’èxit assolit en totes les edicions anteriors encoratja de nou la Fundació Gresol a organitzar aquesta gala, que concentra personalitats de renom de totes les àrees, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat. Entre els premiats en edicions passades figuren personalitats tan rellevants com Pau Gasol, Valentí Fuster, Luis del Olmo, Ferran Adrià, Juan A. Samaranch, Isidre Fainé, Carles Sentís, Eduard Punset, Antoni Brufau, Mercè Sampietro, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Anna Ferrer, Maribel Verdú, Elena Arzak, Josep M. Pou, Marc Márquez, Jordi Cruz, Joan Pera, Manel Fuentes, Josep M. Mainat, Ildefonso Falcones, María Blasco o Rafael Matesanz, entre d’altres.

Els premiats de la catorzena edició són:

  • Llucia Ramis (Literatura)
  • Esteve Camps (Arquitectura)
  • Jordi Juan (Periodisme)
  • Núria Salán (Tecnologia)
  • Josep M. Campistol (Medicina)
  • Jordi Basté (Ràdio)
  • Silvia Marsó (Arts Escèniques)
  • Equip femení. FC Barcelona (Esport)
  • Jordi Salas-Salvadó (Català Il·lustre)
  • Marina Rossell (Música)

Tots els guardonats assistiran a la gala i recolliran personalment el premi. També compartiran la vetllada i el còctel-sopar posterior amb tots els assistents. El guardó és una reproducció del bust de l’arquitecte Antoni Gaudí, obra de l’escultor Joan Matamala, realitzat en bronze.

La gala d’enguany tindrà un parell de canvis respecte al que tradicionalment es venia fent. Enlloc d’haver-hi un còctel de networking a l’arribada dels assistents, enguany passaran directament a l’entrega de premis dins l’auditori que, per a més seguretat de tots, serà amb un 50% de l’aforament d’aquest espai. Un cop acabi l’acte formal de lliurament, donarem pas al sopar solidari. El sopar també s’ha vist modificat a causa de la pandèmia i serà un còctel-sopar a peu dret i a l’aire lliure, a l’auditori exterior de firaReus. D’aquesta forma, els assistents estaran a l’exterior aprofitant que la gala se celebra en ple de mes de juliol. La pandemàmia ha motivat aquest canvi per garantir la seguretat de tots i totes, a i més, propiciarem el networking entre els assistents.

En aquesta ocasió, el còctel-sopar solidari serà en benefici de la Creu Roja, una organització humanitària que s’estén per tot el món. La missió de la Creu Roja és treballar per la prevenció i la mitigació del sofriment humà. D’aquesta manera, s’encarrega de preservar la salut i la vida de tots el individus, especialment en situacions de guerra i emergència. La prevenció de malalties, la promoció del benestar social i el foment del treball voluntari son altres dels seus objectius.

La conductora de la gala serà una de les sòcies de la nostra fundació, Montse Bes, qui ja va presentar la gala dels Premis al Talent emprenedor en el mes d’abril a Salou.

Com participar-hi?
Tots els participants fan una donació de 50 euros i les persones interessades a assistir-hi han de formalitzar prèviament la seva inscripció a través d’un petit formulari que trobaran al web de Gresol (www.gresol.org) , també poden trucar al telèfon 977 328 481 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça inscripcions@gresol.org. Per a més informació es pot consultar la pàgina web de la Fundació www.gresol.org

La Fundació
La Fundació Gresol és un espai d’intercanvi d’idees, a més d’una excel·lent plataforma que reconeix l’esforç i l’excel·lència de destacades personalitats. La Fundació es va fundar per formar i reforçar els vincles existents entre els empresaris del territori, denominat històricament com Catalunya Nova, generant així un valor afegit a les nostres comarques. Avui en dia, la Fundació s’ha consolidat com un magnífic fòrum de trobada i debat dels temes d’actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa prop de 150 empresaris que representen les empreses més importants del Camp de Tarragona. Després d’una llarga trajectòria, la Fundació Gresol s’ha convertit en una reconeguda tribuna d’anàlisi per afavorir la projecció de les iniciatives empresarials que es duen a terme al nostre territori.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.