Reus espera més d’un miler d’atletes per a la Final Nacional de Cros el 10 de març

El circuit natural de cros del Parc del Roquís, situat al Polígon Agro-Reus, serà l’escenari el proper diumenge 10 de març de la Final Nacional de cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC), un certamen que concentrarà un miler llarg de corredors i corredores de tota Catalunya al que s’afegirà el Cros Ciutat de Reus. En total seran 18 curses en una matinal plena d’activitat que mobilitzarà moltes famílies i de la que sortiran els millors atletes catalans de l’especialitat.

La cita, una de les més destacades de tot el calendari d’esport escolar de Catalunya pel gran volum de gent que arrossega i que estarà organitzada pel Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC) i l’Ajuntament de Reus, reunirà a esportistes nascuts entre els anys 2001 i 2010, estant convocades les categories des de juvenil fins a benjamí. Cada Consell Esportiu català podrà inscriure un màxim de 25 atletes per a cada categoria, els quals sortiran de les Fases Comarcals que s’han celebrat fins ara arreu de Catalunya i que tenen fins al 27 d’aquest mes per formalitzar les seves inscripcions als seus respectius consells.

Els participants en categoria juvenil hauran de recórrer 2.360 metres, mentre que els cadets faran 2.000 m. En categoria infantil la distància serà de 1.580 metres, baixant a 1.160 m. En aleví. Finalment els benjamins faran 1.040 metres.

A banda del diploma nominal de participació a tots els participants, es lliuraran medalles als tres primers classificats individuals i als tres primers equips de cada categoria i gènere, mentre que igualment es donaran reconeixements als millors atletes i equips de la classificació de valors que promoguin el joc net.

La jornada atlètica al Parc del Roquís, un circuit que ha acollit campionats d’Espanya i de Catalunya, així com altres cites com ara el cros de l’Olimpíada Escolar de Reus, es completarà amb la celebració, quan acabin les proves de la Fase Nacional, del Cros Ciutat de Reus prebenjamí. Els atletes nascuts entre els anys 2011 i 2012 cobriran una distància de 620 metres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.