Reus estrenarà el Lleó Petit per Misericòrdia

Reus estrenarà el Lleó Petit per Misericòrdia

La colla del Lleó de Reus ha presentat aquest dilluns el projecte per construir i estrenar el Lleó Petit, amb l’objectiu que es pugui presentar per les pròximes festes de Misericòrdia. Aquest nou element s’incorporarà al seguici petit, que ja disposa d’un bon nombre de reproduccions d’elements del seguici festiu de la ciutat.

El cap de colla del Lleó de Reus, Josep Lluís Rius, i el secretari de l’entitat, Daniel Domínguez, han explicat que durant els pròxims mesos es farà realitat la construcció del Lleó Petit, una peça que realitzarà l’escultor Manel Llauradó. El projecte té un pressupost aproximat d’uns 8.000 euros, que inclouen l’elaboració de l’element i també la corona, una de les parts més laborioses de la iniciativa.

La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, ha agraït a la colla del Lleó de Reus la seva implicació al calendari festiu de la ciutat i ha recordat que des dels anys 1980 fins l’actualitat la festa reusenca gaudeix d’una gran vitalitat i s’ha anat enriquint any rere any amb propostes com la que avui es presentava.

La colla del Lleó de Reus farà una campanya ciutadana per recollir fons que puguin fer possible aquest projecte. Es vendrà marxandatge vinculat amb el Lleó de Reus i s’ha obert un compte corrent per rebre aportacions econòmiques de tothom qui vulgui col·laborar-hi.

Dossier de premsa del Lleó Petit de Reus

Recuperació Elements Seguici de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.