Reus omple les activitats del programa «Conviu l’Estiu»

foto_conviu_lestiu

Uns 150 infants participen durant les dues quinzenes de juliol i una setantena està previst que ho facin durant les tres setmanes d’agost de les activitats socioeducatives «Conviu l’estiu». Aquestes activitats es fan a l’Escola Mowgli, l’Escola Rosa Sensat i el Centre Cívic Migjorn. Els infants poden gaudir de diverses activitats lúdiques i aquàtiques, que giren al voltant de la temàtica «Conviu l’art».

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, valora la importància d’aquestes activitats: «els infants i joves s’enriqueixen com a persones i es diverteixen al mateix temps que mantenen, tot i que de manera més lúdica, els hàbits adquirits durant la resta de l’any».

«Conviu l’estiu»
A través del programa «Conviu l’estiu», del 3 de juliol al 18 d’agost, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, s’ofereixen unes 150 places quinzenals adreçades als infants de Reus d’edats entre els 3 i els 12 anys.

Accés a les activitats
Per accedir a aquestes activitats socioeducatives que es fan durant l’estiu tenen prioritat els infants amb famílies en situació de vulnerabilitat social. Les diverses propostes lúdiques que es realitzen són, entre altres, activitats aquàtiques a les piscines municipals i del Club Natació Reus Ploms, activitats de circ al Giny, el Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus, i activitats hípiques a les quadres Mas Tallapedra.

Integració als Casals d’Estiu
La Regidoria de Benestar Social, en col·laboració amb les entitats AEG Ben Enllà, l’AMPA Escola Joan Rebull, l’AMPA del Pi del Burgar, l’Esplai Fem-nos Amics i el consell esportiu del Baix Camp, facilita l’accés d’una seixantena d’infants als casals d’estiu organitzats per aquestes entitats a diversos equipaments de la ciutat.

Gestió alimentària responsable
La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus garanteix els serveis adreçats als infants de la ciutat amb necessitats d’atenció socioeducativa. A través dels programes de gestió alimentària ja existents a la ciutat, els infants que ho necessiten i les seves famílies reben menjar. Aquestes accions compten amb el suport del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.