Ruta artística de la ciutat

Mostra itinerant Gabriel Ferrater

Mostra itinerant Gabriel Ferrater

L’exposició Gabriel Ferrater té l’objectiu de reivindicar l’origen reusenc del poeta. Per tal de poder arribar al màxim de públic, s’ha fet una traducció del text a diverses llengües com són el castellà, el francès i l’anglès al qual s’accedeix amb un codi QR.

L’exposició es va estrenar dins el programa «Març, marçot, versos per tot» a l’Institut Gabriel Ferrater, i també ha passat per l’Institut Gaudí i el Salvador Vila-seca. Aquesta és una de les activitats del programa Pròleg Gabriel Ferrater que les Biblioteques Municipals i l’Associació Gosar Poder han iniciat enguany per tal d’ anar preparant la ciutadania de Reus de cara l’any 2022. L’objectiu és fomentar el sentiment de pertinença d’aquest autor que va néixer, viure la seva etapa de creixement i formació inicial a Reus i que va tenir una gran significació en el desenvolupament de la poesia catalana dels anys 60.

MERCAT DEL CARRILET Avda Jaume I, s/n. Fins al 15 de setembre INSTITUT JOSEP TAPIRÓ Carrer d’Astorga, 37 Del 15 de setembre a l’1 d’octubre

Gabriel Ferrater

Exposició itinerant que passarà per diversos espais de la ciutat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.