Finalitza el somni dels Imperials de Reus

Els Dracs de Badalona van derrotar als Imperials Reus 56-14 en la final estatal del campionat

El Badalona Dracs va revalidar el seu regnat en la Sèrie A de la Lliga Nacional de futbol americà en vèncer al Reus Imperials en la final del dissabte 3 de juny per 56-14.

Els Imperials, que arribaven per primera vegada a una final, va plantar cara en els primers compassos del xoc, però va acabar cedint davant la superioritat badalonina.

El partit va arrencar amb molta igualtat i respecte, els Dracs van inaugurar el marcador amb un touchdown de Marcos Carmona posava 7-0 al marcador. Aquesta va ser l’única anotació del primer quart.

En el segon quart, Henri Laine va aconseguir igualar el partit 7-7, però de seguida l’equip de Badalona va contestar i Joey Herrik va posar el marcador en 14-7 a partir d’aquí el partit  es va complicar pels de Reus i quan faltaven 8 segons del descans, els Dracs van fer un touchdown obra d’Edu Morlans (21-7).

Al començament de la segona part les coses van anar pitjor pels Imperials, i els Badalona Dracs van arribar a posar-se 42-7 per davant deixant una ferida difícil de remeiar per l’equip de Bart Iaccarino.

Els imperials que malgrat el resultat seguien deixant-se la pell, van retallar distàncies 42-14 gràcies a Chris Smallwoood.

Però finalment dues anotacions del MVP Edu Morlans, va deixar quasi impossible el partit pels amfitrions (56-14).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.