Salou acollirà el 2n Campus Internacional Femení Lluís Cortés

Salou serà l’escenari, del 24 al 30 de juny, de la segona edició del Campus Internacional Femení Lluís Cortés, que tindrà lloc al Futbol Salou Sports Center.

Aquest any, el campus es distingeix per la seva diversitat, amb més de 80 participants provinents de l’Estat espanyol, incloent-hi les Canàries, Balears, Navarra, Aragó, Comunitat Valenciana, Andalusia, i Catalunya, a més de participants internacionals de Califòrnia i Aràbia Saudita.

El campus ha estat durant una roda de premsa, on hi ha pres part l’alcalde de Salou, Pere Granados, Lluís Cortés, Berta Cabré, presidenta de la FEHT; el delegat a Tarragona de la Federació Catalana de Futbol, i Josep Masip, director d’ASB.

Aquest campus està adreçat a jugadores de futbol d’entre 12 i 18 anys i ofereix una experiència immersiva en la metodologia de Lluís Cortés.

Les sessions estan dissenyades per desenvolupar habilitats coordinatives, cognitives, socioafectives i emotives-volitives, amb dues sessions d’entrenament diàries, complementades amb sessions de vídeo, xerrades amb esportistes professionals i altres activitats lúdiques. A més, inclourà visites al parc temàtic PortAventura.

Complementant l’oferta per a les jugadores, el campus també posa en marxa el Coaches Experience Program, destinat a entrenadors que volen observar i aprendre la metodologia utilitzada. Aquest programa inclou un cicle de cinc ponències impartides per professionals del sector sobre diferents temàtiques relacionades amb l’entrenament de futbol.

Un altre esdeveniment destacat serà la jornada “Anàlisi tàctica per a periodistes esportius”. Aquesta serà dirigida per Lluís Cortés i està orientada a periodistes esportius interessats en l’anàlisi de partits de futbol femení.

Finalment, el campus contribuirà socialment destinant una part dels beneficis a l’ONG ACNUR, demostrant un compromís no només amb l’esport sinó també amb la solidaritat internacional.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.