Salou assisteix a la 4a edició del Congrés d’Ametic, el ‘Digital Tourist 2021’

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de TurismePere Granados, va assistir dijous passat a la quarta edició del Congrés d’AMETIC, el ‘Digital Tourist 2021’, celebrat a Benidorm, que, enguany, ha tractat el lema de ‘Next Generation for Smart Destinations’. La seu d’aquest congrés ha estat l’Ajuntament de la localitat alacantina.

Aquest esdeveniment, en format híbrid, online i presencial, és un espai d’encontre dels responsables de les destinacions turístiques intel·ligents (DTI): de les administracions central, autonòmica, provincial y municipal, i de l’oferta del turisme digital, representada per les empreses tecnològiques líders.

Durant dos dies, es va debatre sobre solucions tecnològiques i digitals per afrontar els reptes del sector, millorar la seva competitivitat i desenvolupar un model sostenible i resilient a llarg termini, proporcionant un entorn per a l’intercanvi i el networking entre les destinacions turístiques intel·ligents i el sector privat.

En el marc d’aquest congrés, Pere Granados es va reunir dijous al matí amb el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés. A la trobada, l’alcalde li va presentar els plans i projectes que Salou està duent a terme per avançar cap a un municipi turístic sostenible, intel·ligent i desestacionalitzat.

Així mateix, l’alcalde va assistir al Consell Plenari de la Red DTI, i, també, es va reunir amb Carlos Romero, director d’I+D de SEGITTUR.

Per últim, l’alcalde i president del Patronat va visitar divendres al matí el centre tecnològic DINAPSIS, que centra el seu treball en la transformació digital per a la gestió sostenible i eficient del cicle de l’aigua i la salut ambiental de l’entorn urbà.

L’alcalde, acompanyat de tècnics i directius d’AGBAR, va destacar que per “avançar cap a un municipi sostenible i intel·ligent cal implementar recursos en digitalització per optimitzar i fer més eficients els serveis que prestem als usuaris”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.