Salou celebra el Dia Mundial del Turisme

El Patronat Municipal de Turisme de Salou va celebrar el Dia Mundial del Turisme, amb un conjunt d’accions, al voltant del concepte de la governança.

A la tarda, va tenir lloc una xerrada, a càrrec de David Edo, Guia Oficial i responsable del perfil digital Modernismo Cotidiano. En finalitzar la conferència, es va poder gaudir d’una jornada de portes obertes per visitar el Xalet Torremar, seu del Patronat.

A l’esdeveniment, hi van assistir l’alcalde i president del Patronat, Pere Granados; els regidors de l’Equip de Govern, Xavier MontalàJulia GómezBeatriz Morer y Yeray Moreno; el director de l’entitat salouenca, Marc Espasa; així com autoritats i empresaris locals del sector turístic.

David Edo va fer un repàs per la història modernista i noucentista de Salou, Reus i Barcelona, amb Gaudí i Domènech Sugranyes i Gras com a arquitectes destacats, un llegat que esdevé patrimoni mundial de la Humanitat per la Unesco.

Per la seva banda, l’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, va posar en valor la ruta modernista de Salou, dins del patrimoni històric de la capital del turisme de la Costa Daurada. Així mateix, es va referir al treball per a la desestacionalització i a l’oferta de Salou durant els 365 dies de l’any, destacant, per exemple, la Ruta dels Miradors, que posa en valor el ric patrimoni paisatgístic, històric i natural del municipi.

Al llarg del dia, també es va poder pujar al Trenet Turístic, de forma gratuïta.

L’entitat salouenca va organitzar un concurs; i va difondre recomanacions de literatura de viatges, a les xarxes socials.

Cal dir que el Dia Mundial del Turisme ha celebrat, enguany, el seu 42è aniversari. La data va ser establerta per l’Assemblea General de les Nacions Unides, al setembre, de 1979.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.