Salou participarà en el jurat del I Concurs “ITH Smart Destination Awards”

Salou participarà en el jurat del I Concurs “ITH Smart Destination Awards”

L’Institut Tecnològic Hoteler (ITH) convoca la primera edició del concurs  “ITH Smart Destination Awards, para soluciones y herramientas tecnológicas enfocadas a losdestinos turísticos nacionales”, que apostin per la innovació aplicada i la millora del territori.

Segons els organitzadors “les solucions tecnològiques han de ser susceptibles d’incorporar-se a un portafolis d’eines per desenvolupar un destí turístic intel·ligent (DTI) que ajudin a superar els reptes existents i potenciar les fortaleses de les destinacions, contemplant aspectes com la gestió pública, la interacció amb els habitants i turistes, l’accessibilitat i la sostenibilitat ambiental, i la promoció i el marketing”.

El jurat estarà compost per representants de la “Alianza de Municipios Turísticos Sol y Playa” (AMT), entre els quals hi haurà Salou, així com per experts professionals de l’àmbit turístic nacional i del sector hoteler.

Els guanyadors es donaran a conèixer el 7 de gener en el marc de FITUR, en l’espai FiturtechY #techYdestino.

Les solucions i propostes interessades tenen fins el 15 de desesembre per presentar les seves candidatures mitjançant formulari online, on poden accedir-hi amb el següent enllaç http://www.ithotelero.com/fiturtechy/ith-smart-destinations-awards/

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.