Sis conjunts amb intèrprets locals acompanyaran Macaco en el “Concert de la Kapital” del 30 de setembre a la plaça de la Llibertat

Sis conjunts amb artistes vinculats a la ciutat de Reus acompanyaran el grup Macaco en la marató musical (“Concert de la Kapital”)organitzada pel dia 30 de setembre a la plaça de la Llibertat a partir de les 18:00 h. Es tracta de Fito Luri, Maika, Wences, Segonamà, Terra Ferma i Casablú. Aquest és un dels actes centrals de les Festes de Misericòrdia i de la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i, entre altres objectius, pretén reivindicar la qualitat i el talent local en l’àmbit de la música actual.

L’anomenat “Concert de la Kapital”, que és d’entrada gratuïta, té com a cap de cartell la formació Macaco, que presentarà a la plaça de la Llibertat la seva gira, titulada “Soy Semilla tour”. La gira presenta “Historias Tatooadas”, el setè disc d’aquest conjunt liderat per Daniel “Macaco” Carbonell Heras, que l’ha portat a fer més de 70 actuacions a un gran nombre de ciutats d’arreu del món a països com Panamà, Mèxic, els EUA, l’Argentina, Xile o Colòmbia.

Intèrprets vinculats a Reus
A més de Macaco, el “Concert de la Kapital” inclourà l’actuació d’artistes i conjunts com el cantautor reusenc Fito Luri, Segonamà, Terra Ferma, Wences, Casablú i Maika Barbero. La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, ha presentat aquest divendres el concert al costat d’alguns dels intèrprets que hi actuaran. El cantautor Fito Luri ha expressat la seva satisfacció perquè s’organitzi “per primera vegada un concert d’aquestes característiques, en el qual una figura de referència internacional és acompanyada per músics i artistes de casa nostra”. Luri ha explicat que a h ores d’ara treballa en el seu darrer disc i que el seu repertori inclourà temes que interpretarà en un format de quartet.

Per la seva part, Maika Barbero ha comentat que l’acompanyaran a l’escenari un guitarrista i un piano, els quals posaran música a les seves cançons fruit dels seus dos discos, la majoria de les quals en llengua anglesa.

Arantxa Salvat, veu del grup selvatà Casablú, ha destacat que el conjunt té moltes ganes de participar en aquest esdeveniment per donar a conèixer els seus temes, que vénen interpretant des de l’edició del seu primer disc ara fa tres anys.

Per part de Wences, el seu guitarrista Àlex Pouget ha explicat que la seva serà una actuació en format elèctric, amb temes de gran contundència i fidels a l’estil del rock and roll.

La regidora de Cultura ha agraït a tots els grups la seva predisposició a participar al concert i ha subratllat el gran talent artístic que es pot trobar a la ciutat de Reus. Precisament, la Capital de la Cultura Catalana ha volgut amplificar amb aquest concert les moltes iniciatives i projectes creatius que des de fa temps es desenvolupen a la ciutat de Reus. Caelles ha afegit que aquesta marató musical vol ser un punt de partida per contribuir a dinamitzar i donar ressò a les propostes musicals que sorgeixen des de Reus i la seva zona d’influència.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.