Sota el títol ‘Explica’ns què fas?’ el Port de Tarragona posa en marxa un concurs de dibuix per la canalla

El concurs, dividit en 3 categories, està destinat a infants fins als 12 anys

El concurs es desplegarà mitjançant les xarxes oficials i la web del Port d Tarragona sota el hashtag #dibuixPortTarragona
Els petits i petites podran enviar els seus dibuixos fins al 30 de març

Des del Port de Tarragona, volem que els nens i nenes passin millor aquesta situació, i els animem a participar en el Concurs de Dibuix “Explica’ns què fas?”. Volem que ens expliquis amb un dibuix que fas tot aquest temps d’aïllament a casa. Pots dibuixar coses divertides que has viscut aquests dies, quins jocs t’has inventat, quines coses fas amb la família…

Si, a més a més, aquestes coses que fas són temes relacionats amb el Port que has fet o inventat sense sortir de casa, el teu dibuix tindrà més possibilitats de ser premiat.

En aquest concurs podran participar tots els nens i nenes que així ho desitgin, fins als 12 anys. Hi haurà 3 categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Cada participant podrà enviar com a màxim 2 obres. Els nens i nenes participants hauran d’enviar els seus dibuixos mitjançant les xarxes socials, Twitter, Facebook i Instagram, amb el hashtag dibuixPortTarragona i podran fer-ho fins al 30 de març de 2020.

Els dibuixos es faran públics, tant en la web i a les xarxes socials del Port de Tarragona, i els nens i nenes guanyadores seran escollides per un jurat encapçalat pel president del Port, Josep Maria Cruset.

Es premiaran 3 dibuixos per cada categoria. I podran fer una visita en golondrina acompanyats de 2 persones. (D’aquesta manera tindrem 27 persones a la golondrina: 9 infants premiats i 18 acompanyants). El millor dibuix de les tres categories, segons el criteri del jurat, rebrà un premi especial: una tauleta.

Descarrega les bases del concurs

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.