Tallers per treballar la coeducació

Els dijous del mes de març els pares, mares, àvies, avis i familiars d’alumnes poden participar en 4 tallers coeducatius pensats per tal de reflexionar sobre els estereotips i rols de gènere i enfocar-se cap a una educació més igualitària.

Ja s’han realitzat els tallers adreçats a famílies d’alumnes d’educació infantil i primer cicle de primària, i aquest dijous dia 17 de març el taller anirà adreçat als adults de famílies amb fills dels 9 als 12 anys aproximadament. El darrer taller, serà el del dijous 24 de març, i s’adreça a adults amb fills d’entre els 12 i els 17 anys.

Daniel Recasens, regidor d’Educació, ha explicat que “en el nostre dia a dia a través dels mitjans de comunicació, la publicitat, el llenguatge, la transmissió cultural i de tradicions, reproduïm en el sí de la família repartiments de rols i relacions afectives que frenen el desenvolupament de les persones d’una manera lliure i amb independència del rol de gènere social i és per aquest motiu que considerem important treballar la coeducació”.

Els tallers tenen lloc els dijous de març de les 17:30 h a les 19:00 h al Centre cívic Ponent, i es fan en col·laboració del Pla Educatiu d’Entorn de Reus (Ajuntament de Reus i Departament d’Educació de la Generalitat), el Servei d’intervenció especialitzada en violències masclistes i el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Les famílies interessades es poden inscriure al següent enllaç :
https://forms.gle/ztYc5hkZqmqRhhCHA

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.