El projecte que uneix el CF Reus amb les 7 escoles de futbol formatiu de la ciutat

El projecte que uneix el CF Reus amb les 7 escoles de futbol formatiu de la ciutat

Reus és una ciutat amb una gran tradició de futbol formatiu, amb set escoles de futbol formatiu i més de 1.800 llicències federatives. La bona relació i cohesió entre aquestes escoles i el CF Reus ha permès la possibilitat d’engegar el projecte ‘Tots som Reus, tots som CF Reus’, que neix amb l’objectiu d’impulsar encara més el futbol base de la ciutat, implementar la metodologia de treball del club roig-i-negre a les escoles, alimentar una major comunió entre les parts i, en definitiva, convertir la ciutat de Reus en una referència dins del futbol formatiu del país.

Així doncs, gràcies al projecte ‘Tots som Reus. Tots som CF Reus’, les escoles de futbol de Reus podran participar en diverses xerrades i jornades de formació que s’impartiran des del CF Reus i que tractaran diferents àmbits: coordinació, entrenament, metodologia, porters, valors, nutrició, etc. Aquestes escoles també rebran material esportiu, material didàctic, promocions exclusives per assistir als partits que es disputin a l’Estadi i, també, la visita de jugadors del primer equip roig-i-negre a les mateixes escoles. A més, com ja s’havia realitzat altres temporades, tindran l’oportunitat de presentar tots els equips a l’Estadi Municipal, coincidint amb un dia de partit del CF Reus.

Santes Creus, Mas Pellicer, Unió Astorga, Pastoreta, La Salle Reus, Pare Manyanet i Mas Iglesias, que en total sumen més de 1.800 llicències esportives, s’han adherit al projecte ‘Tots som Reus, tots som CF Reus’. La setmana passada, les set escoles de futbol formatiu i el CF Reus van formalitzar l’acord amb la signatura del conveni de col·laboració i una foto de família, escenificant així la total unió de les parts a l’hora de fomentar el futbol base a la ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.