Torna el Circuit Seve Ballesteros amb el campionat Gaudí Golf Open PGA – UVE Ibéricos a Reus, del 24 al 26 de juny

El Circuit Seve Ballesteros PGA Spain Tour 2020/21 es reactiva aquesta setmana amb la quarta prova del seu calendari 20-21, el Gaudí Golf Open PGA –UVE Ibéricos que es celebrarà al renovat camp Gaudí Reus Golf Club. Aquesta serà la primera de les proves programades per a enguany. L’entrada al torneig serà gratuïta, tothom podrà accedir al camp per veure i gaudir dels professionals nacionals de primer nivell.
Una vegada més el Gaudí Reus Golf Club vol obrir les seves portes a la ciutat i és per això que, dins del marc d’aquesta gran cita esportiva, se celebrarà la festa del golf. El Club ha organitzat un programa d’activitats per a que en puguin gaudir tota la ciutadania durant tota la setmana.
La presentació oficial del Torneig es va fer ahir a l’Ajuntament de Reus i va comptar amb la presència de l’il·lustríssim Sr. Carles Pellicer, alcalde de Reus, del Sr. Ander Martínez president de la PGA Espanya, del Sr. Joan Romeu, gerent de la Federació Catalana de Golf i del Sr. Felipe Giménez, president del Gaudí Reus Golf Club.
El Gaudí Golf Open PGA ha comptat amb el suport de les grans empreses de la zona com per exemple UVE Ibéricos i Vermuts Miró, ambdues empreses líders en el seu sector, mostrant un cop més el seu compromís per a promocionar i difondre l’esport local.
El Gaudí Reus Golf Club ha viscut una gran transformació en aquests darrers 10 mesos. Les inversions dutes a terme fins ara ja han començat a donar els seus fruits i tant el camp com la resta d’instal·lacions han canviat radicalment. Actualment el Club es troba en fase de creixement i ha vist incrementar els seus abonats un 46%, en part gràcies a la Gaudí Golf Academy que ha apropat el
golf a nous jugadors, tant a adults com a nens, sent tot un èxit.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.