Torna el rei de la selva

Segon film en solitari del nou Spider-man

Cinema

A quest mes s’estrena la nova pel·lícula del director Danny Boyle, la comèdia musical ‘Yesterday’, gènere gens habitual dins de la seva filmografia. Es tracta d’una història de Jack Barth, convertida en guió cinematogràfic pel també cineasta Richard Curtis, protagonitzada per un músic totalment desconegut (a qui dóna vida Himesh Patel) que
descobreix que ningú al món coneix el mític grup The Beatles ni les seves cançons així que comença a interpretar-les com si fossin composicions pròpies aconseguint fama mundial.

Altres pel·lícules que arriben aquest mes són la segona pel·lícula en solitari del superheroi
aràcnid ‘Spider-man, lejos de casa’, situada temporalment després de la recent ‘Vengadores: Endgame’ i novament amb Tom Holland interpretant al protagonista.
Tot i no ser gens habitual dins de la cartellera estival, arriben quatre documentals: ‘La mirada de Orson Welles’, sobre el mític cineasta; ‘Diego Maradona’, sobre el futbolista
argentí; ‘Entendiendo a Ingmar Bergman’, sobre la figura del director suec; i ‘Varda por Agnès’, sobre la directora, recentment desapareguda, guardonada amb l’oscar honorífic en la darrera edició. Després de ‘Dumbo’ i ‘Aladdín’ s’estrena el tercer remake en acció real d’un clàssic d’animació de Disney d’enguany: ‘El rey león’, un dels films amb més recaptació de la història de l’estudi. També pels més menuts tenim la proposta d’animació espanyola ‘Elcano y Magallanes, la primera vuelta al mundo’. Tenim dos nous thrillers: ‘Serenity’, protagonitzada per Matthew McConaughey i Anne Hathaway, i ‘Venganza bajo cero’, amb l’incombustible Liam Neeson.

Butaca reservada

www.butacareservada.cat  facebook: Butaca Reservada 2.0

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.