El torneig Mare Nostrum Cupsegueix sent una referència del turisme esportiu a la Costa Daurada

El torneig Mare Nostrum Cupsegueix sent una referència del turisme esportiu a la Costa Daurada

Més de 8000 personeshan gaudit aquesta setmana del torneig de futbol i bàsquet.

Quatre continents diferents han estat presents a la XVIII edició del Mare Nostrum Cup, un torneig de futbol base que s’ha celebrat aquests dies a la Costa Daurada i que ha comptat amb el CE Futbol Salou com a eix central i centre d’operacions. Enguany es torna a batre rècord de participació, i 236 equipsarribats des d’Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica han pogut gaudir del clima de la Costa Daurada mentre jugaven a futbol.

Els equips, provinents d’un total de 16 països, han comportat un volum de gent de més de 6000 persones entre participants i acompanyants. Els participants, formats per equips de categories des de prebenjamía juvenil,han jugat més de 500 partits de futbol durant els dies del torneig. Aquestes xifres demostren el creixement constant que està vivint el torneig any rere any i el salt qualitatiu que ha fet des dels últims anys, que va ser el moment en què es va iniciar l’aliança entre el Mare Nostrum Cup i el CE Futbol Salou. Això ha fet que el torneig esportiu es consolidi com un dels grans esdeveniments de futbol a la Costa Daurada.

El torneig, en creixement exponencial els darrers anys, ha comptat amb els 11 camps del CEFutbol Salou, el camp de futbol municipal de Salou, 6 camps de futbol a Reus, 3 a Tarragona i 1 a el Catllar. Una alta participació la qual ha comportat, junt amb el torneig de bàsquet, un impacte econòmic directe d’uns dos milions d’euros.

El director de Mare Nostrum Cup, Josep Masip, s’ha mostrat molt satisfet de com s’ha desenvolupat el torneig:“Ha estat la Millor Mare Nostrum Cup de la història. Aconseguir els 220 equips no era una fita fàcil, però els hem tingut aquí. Hi ha hagut més equips, més seus… hi ha hagut alguns inconvenients, com un excessiu tràfic a Salou el divendres, però ho hem pogut solucionar fàcilment i no hi ha haguts grans problemes”

 

L’esport, l’autèntic protagonista

Dijous al vespre es van reunir tots els equips a Cambrils ParkSportVillage, on se’ls hi va fer una presentació i una festa de benvinguda, i es va aprofitar per donar una mica d’informació sobre el torneig. La competició arrencava divendres amb l’inici dels partits de la fase de grups.

El dia en què més problemes hi va haver va ser el dissabte, ja que els partits que es jugaven de la fase classificatòria es van veure afectats pel temporal de vent.

Malgrat això, el director del torneig, Josep Masip, s’ha mostrat molt satisfet: “Dissabte vam tenir molts contratemps amb el vent. Igualment, som l’únic torneig en què s’han jugat tots els partits. La fase de consolació i la fase final s’ha jugat tota. Per tant, podem estar contents. Igualment hem patit molt, ahir a la tarda estàvem intentant col·locar partits i no sabíem com fer-ho. Hem reorganitzat 11 camps que ahir no teníem per poder utilitzar avui. No era gens fàcil, però hem aconseguit que es juguin totes les fases”.

Ara, de cara a l’any vinent, des de Mare Nostrum Cup volen “seguir treballant en la mateixa línia. Penso que tenim un perfil molt ben definit del torneig, i hem de seguir en aquesta línia i intentar seguir creixent, a poc a poc, però fent-ho sòlidament i mantenint els estàndards de qualitat que estem oferint avui” ha afegit Masip.

Degut al vent i a la reorganització de partits, les finals s’han traslladat de les 12 h a les 13 h, i s’han jugat finals simultànies a 9 camps del CE Futbol Salou.En acabar, s’ha dut a terme l’entrega de premis amb la presència del President de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; el delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives; l’exjugador del FC Barcelona, Ramón Calderé, il’alcalde de Salou, Pere Granados. Els han acompanyat el Director General del CE Futbol Salou i Cambrils Park Resort, Xavier Blasi, instal·lacions que han acollit gran part del torneig; i el director de Mare Nostrum Cup, Albert Viñas, juntament amb el Gerent de Mare Nostrum Cup, Delfí Vives.

 

Tal com ha dit Masip, “són bons resultats a nivell esportiu ja que els equips estan bastant repartits i hem tingut guanyadors catalans, espanyols i internacionals”.

El torneig Mare Nostrum Cupsegueix sent una referència del turisme esportiu a la Costa DauradaEsport de formació

L’activitat física en formació és una tendència que va en creixement amb el pas dels anys. L’esport en els més petits és primordial, les primeres etapes de la vida són de vital importància les quals marcaran el futur de la persona que practiqui activitat física. Normalment, no se li dona el tracte que requereix. Però amb el torneig Mare Nostrum Cup es busca reforçar-ho. Es potencia l’esport de formació i s’aposta per la qualitat general, cosa que fa que els nens que participen al torneig gaudeixin de l’esport i l’adoptin com una forma de vida.

Amb la finalització de la divuitena edició del torneig de Mare Nostrum Cup i la vuitena edició del Mare Nostrum Cup Basket “Ciutat de Reus”, queda demostrada la internacionalització i el creixement, tant quantitatiu com qualitatiu, que estan vivint ambdósesdeveniments any rere any. A més a més, el turisme esportiu es consolida de manera clara el turisme esportiu a la Costa Daurada, on les reserves prèvies a setmana santa han afavorit les contractacions.

Més informació, i tots els resultats a:

http://resultados.marenostrumcup.com/marenostrumcup18

 

Sobre CE Futbol Salou

El Complex Esportiu Futbol Salou és un conjunt d’instal·lacions per a la pràctica de futbol de referència del territori. Ofereixen tot tipus de productes relacionats amb el futbol, des de les millors instal·lacions de la zona per a la pràctica de futbol fins a entrenadors i preparadors físics titulats amb una àmplia experiència nacional i internacional. Uns serveis personalitzats sempre amb la metodologia d’Smartfootball.

A més a més de les instal·lacions de futbol, el CE Futbol Salou disposa d’allotjaments de 4 estrelles superior al Cambrils ParkSportVillage, el qual es troba a 800 metres de distància. Compta amb una capacitat de més de 2.000 llits dividits en apartaments, viles i bungalows totalment equipats; i de totes les comoditats que un atleta pot desitjar, inclosos Fitness &Spa, Buffet i zona esportiva.

Les instal·lacions preparades unides a l’excel·lent clima mediterrani d’hiverns suaus, fan que el CE Futbol Salou sigui ideal per a la pràctica de futbol durant tot l’any.

Per a més informació: www.futbolsalou.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.