Tot llest a Reus per a acollir la quarta prova del Circuit Seve Ballesteros PGA Spain Tour 20-21

La quarta prova del Circuit Seve Ballesteros PGA Spain Tour 20-21 reunirà a un elenc de professionals encapçalats pels madrilenys Carlos Balsameda, guanyador la setmana passada a Lisboa en el Senior Golf Tour Europe i guanyador d’un torneig del Circuit al 2016; Jacobo Pastor, triple guanyador del Circuit (2017, 2018 i 2019), a més de guanyador al 2020 del Alps de las Castillas a Logroño, la tercera prova del Circuit actual. El sorià Daniel Berná també sap el que és guanyar en aquest circuit nacional al Club de Mediterráneo al 2019. El català Alex Esmatges és l’únic jugador que comparteix títol, junt amb Juan Sarasti, al Torneig d’Oliva Nova 2019, que va ser suspès degut a una terrible Dana que va inundar el camp.

Altres grans jugadors completen el field a Reus, com Álvaro Velasco, o els dos fills del veterà Miguel Ángel Jiménez, heroi del Champions Tour americà, Miguel Ángel Jiménez Bravo i el seu germà petit Victor.

Un torneig internacional que comptarà amb el suís Alain Jeanrenaud, el portuguès Francisco Oliveira i l’americà Matthew Carroll. A més, sis amateurs competiran junt amb els professionals per a tractar de sumar punts que seran vàlids per al Ranking Mundial Amateur: Alejandro Orpianesi, Álvaro Pastor, Javier Calles, Juan Ballester, Marc Picó i Marc Roig.

Un pernil 5 estrelles per al Forat en 1

El torneig tindrà un al·licient especial, ja que es premiarà al jugador que aconsegueixi fer un Forat en 1 amb un pernil ibèric de gla, cortesia del patrocinador principal del torneig UVE – Ibéricos, i que està valorat en 1.000 euros.

Format de joc

El nombre màxim de participants serà de 150 jugadors, incloent membres de l’Associació de Professionals de Golf d’Espanya o de qualsevol PGA reconeguda per la CPG, professionals amb llicència de Jugador Professional en vigor de la RFEG i 25 Amateurs amb hàndicap 4.4 o inferior. El torneig es disputarà a 54 forats Medal-Play, amb un tall als 36 forats per als 40 primers classificats més empatats, que optaran a un premi amb un total de 35.000 euros +IVA.

L’esperit de Seve

L’esperit de Seve segueix avui més viu que mai gràcies a la tasca que du a terme la seva Fundació, que honra la vida i la trajectòria del golfista, preserva el seu llegat, dona suport als avanços en la investigació oncològica i promociona el golf i els seus valors entre els nens i els joves, objectiu compartit amb la PGA i el seu desig de transmetre i impulsar totes aquelles accions que puguin afavorir el golf al nostre país.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.