‘Trossets de Reus’, al Centre Cívic del Carme

L’exposició «Trossets de Reus», de Josep M. Munté, s’inaugura aquest divendres, 10 de juny a les 19:00h a la sala Rentadors del Casal de les Dones  en un actes presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i amb la participació de a regidora de Participació, Bon Govern i Serveis G enerals, Montserrat Flores.

L’exposició acull una trentena de quadres de l’artista, els quals mostren les visions personals de diferents parts de Reus com la festa major, o racons coneguts o no tan coneguts de la ciutat. Amb motiu de la seva inspiració en la festa major, un dels seus quadres centrals és un llenç en fusta de 3 metres que representa la plaça de Mercadal de festa, amb imatges dels castells i dels diables. La mostra també inclou paisatges de mar, imatges del cafè, de persones en bicicleta entre d’altres.

Josep M. Munté, nascut a Reus i veí del barri del Carme on té la seu el Casal de les Dones, plasma aquesta visió personal amb traces lliures i disperses, construint més tard el detall d’una obra  carregada de personalitat. Munté ha exposat tant a nivell local com de Catalunya i exportant la seva obra a Paris, Toronto, la Tosacana o Brusel·les.

L’exposició es podrà gaudir des fins al 30 de juny en horari del Centre Cívic del Carme.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.