Un nou programa formatiu se centra en la creació de producte turístic de litoral

Un nou programa formatiu se centra en la creació de producte turístic de litoral

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en el marc del projecte PECT TurisTIC en Família, organitza un cicle de 10 sessions formatives adreçades al sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre que s’inicien el dia 29 de gener

L’Operació Platja Innovadora del projecte PECT TurisTIC en Família, gestionada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, organitza un cicle de trobades virtuals titulada Estructuració i creació de producte turístic a les platges de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Un total de 10 sessions conformen el programa formatiu, que tindrà lloc entre el 29 de gener i el 22 de març.

Aquesta acció formativa vol donar eines als participants per tal de poder generar serveis i productes turístics adreçats al públic familiar en entorns complexes com l’actual, així com contribuir a augmentar la competitivitat dels municipis de litoral de la demarcació. A més, els participants que hi tinguin interès podran accedir a una sessió de consultoria dels seus plans de màrqueting de la mà de Jaume Marín i Montse Peñarroya un cop es finalitzi el programa formatiu.

Les sessions tindran lloc els dies 29 de gener; 1, 3, 8, 17 i 26 de febrer; 1, 8, 15 i 22 de març, entre les 9.30h i les 13.30h. Els professionals d’empreses i institucions turístiques de la demarcació interessats en participar del programa formatiu poden inscriure’s a totes les sessions o a aquelles que més els interessi a través del següent enllaç: https://sdg.dipta.cat/quest/index.php/421371?lang=ca.    

Les diferents sessions, per ordre cronològic, tractaran diferents temes: Introducció i transició de la digitalització a la transformació digital; Turisme familiar a les destinacions de costa i serveis de les platges; Taller: sessió de creativitat i ideació d’un producte per a turisme familiar; Copywritting per a productes turístics; Taller: sessió d’innovació i design thinking; Fotografia i vídeo; Storytelling i storydoing; Nous models de negoci disruptius i eines innovadores de promoció; Estratègies online per a la comunicació i comercialització del producte turístic, i, Tècniques de màrqueting online, benchmarking i casos d’èxit.

PECT TurisTIC en Família

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D’aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar. PECT significa “Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial”.

El PECT TurisTIC en família és una iniciativa d’intervenció coordinada liderada per la Diputació de Tarragona. Els socis beneficiaris són set: Diputació de Tarragona (que coordina el projecte), Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (Costa Daurada i Terres de l’Ebre), Universitat Rovira i Virgili (Grup de recerca en nutrició funcional, oxidació i malaltia cardiovascular -NFOC Salut-), Eurecat (Departament d’innovació turística), Ajuntament de Montblanc, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el Clúster de l’equipament de la llar i el contract CENFIM.

El PECT TurisTIC en família és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.