Una Festa Holly posa fi al Casal d’Estiu de Salou

Els nens i nenes participants al Casal d’Estiu Xic’S de Salou, organitzat per la regidoria d’Infància, han acomiadat els mesos d’estiu, amb una divertida Festa Holly, amb pols de colors, pinta cares i globuflèxia, entre altres activitats i tallers, que han girat al voltant del fil conductor ‘Els planetes’, el qual també ha caracteritzat tota l’edició d’enguany.

Aquesta festa dona fi al conjunt d’activitats ludicoeducatives, realitzades per la Fundació en Xarxa, i que van començar el passat 5 de juliol, a l’Escola Salou, per tal que els infants puguessin gaudir de l’estiu, com cada any. En aquesta edició, hi han participat un total de 120 nens i nenes.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “estem molt contents de la bona acollida, per part de les famílies i dels infants, així com de l’equip de monitors/es, d’aquesta nova edició del Casal d’Estiu Xic’S, ja que hem aconseguit, amb èxit, i amb el treball de tots i totes, que sigui un espai segur, on poder gaudir dels mesos estivals”.

Per la seva banda, la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha expressat, també, la seva satisfacció, pel fet que “els nens i nenes de Salou hagin pogut fer estada al casal, ja que considerem que realitzar activitats durant l’estiu, junt amb altres infants, és bo per a ells”. Per tant, ha valorat molt positivament el resultat, tenint en compte el context actual de pandèmia.

Cal recordar que aquest casal és dirigit als nens i nenes del municipi, d’entre 3 i 12 anys; és a dir, els nens i nenes escolaritzats de P3 a 6è de primària a l’actual curs 2020-2021. I s’emmarca dins el concepte d’educació en el lleure, per oferir un servei a totes aquelles famílies que no poden conciliar la vida laboral amb el calendari de vacances escolars.

L’organització d’aquest casal ha seguit, en tot moment, les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la pandèmia de la COVID-19. En aquest sentit, l’entrada i sortida a l’escola ha estat per portes diferents, per evitar aglomeracions. Així mateix, enguany no s’ha comptat amb el servei d’acollida, tot i que sí s’ha mantingut el servei de menjador.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.