Vermut Rofes antic reserva

Vermut Rofes antic reserva

Vermut Rofes Antic Reserva és el vermut més especial  elaborat  per la família Rofes al llarg de la seva història, i en el que es conserva el segell propi de la casa característic de la tradició.

Vermut Rofes Antic Reserva  és un vermut que recuperem i que va néixer fruit de la demanda dels  nostres clients  de mitjans del segle XX, on la  característica principal es  un aroma i sabor molt més pronunciat per la seva doble maceració d’herbes aromàtiques  que juntament amb una  posterior maduració de 6 mesos de  barrica, converteixen el Vermut Antic Reserva en el protagonista de l’aperitiu.

Vermut Rofes antic reservaL’Antic Reserva s’uneix a la nostra producció tradicional de vermut, l’ampolla Vermut Rofes.

Vermut Rofes va néixer l’any 1890, quan Reus va esdevenir un dels centres més importants en la fabricació i comerç del vermut. Marcel·lí Rofes Sancho va ser l’impulsor d’una de les marques més conegudes del món del vermut, tot començant des de zero en un petit local de Reus. L’any 1908, però, ja es va establir al mateix local on avui dia s’ubica el Restaurant Vermuts Rofes, un espai que, tot i el pas del temps, conserva tots els seus elements històrics, i continua transmetent encant i tradició.

Tot i les dificultats, Vermut Rofes va guanyar popularitat i renom durant el segle XX, no només a Catalunya, sinó a tota Espanya i fins i tot a l’estranger. Un esforç que ha arribat fins als nostres dies, i que mirem de transmetre a través del nostre restaurant.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.