El primer wakepark de Catalunya amb dos nivells, a riudoms

Aquest estiu, Anna Ricomà i David Laguna, dos joves emprenedors i amants del sky aquàtic, obriran a Riudoms, a la zona del Camí del Gasset, el Rancho Wakepark. Serà el primer parc a tenir dos nivells on podràs practicar o iniciar-te en les diferents modalitats d’aquest esport.

Les obres del parc començaran en dos setmanes i està previst que s’obrirà entre juliol i mitjans d’agost. David Laguna ens ha volgut destacar que no hi haurà magnificació de gent, ja que es tracta d’un esport tranquil i com a molt hi haurà 4 persones utilitzant el parc, amb una reserva prèvia, com es fa amb les pistes de pàdel o tenis.

Anna Ricomà explica que han ideat un projecte pensat per tot tipus de públic, des de persones que volen començar, fins als experts. La gran novetat és que la piscina consta de dos nivells connectats per una rampa, on les persones més inexpertes practicaran a la piscina més gran i les persones que tinguin més experiència podran utilitzar la rampa per pujar al segon nivell, donar la volta i tornar a baixar.

 

_111_3276dbb8

Tant el cable, els mòduls, els obstacles i les rampes de salt, són d’una empresa del Delta, Delting Wakeboard System.

Rancho wakepark estarà obert gairebé tot l’any i contarà també amb altres espais, com una pista de volley, un mini skatepark o un parking per a vehicles grans, per donar una comoditat als usuaris del park. Es va contemplar la possibilitat de posar un bar/restaurant però la generalitat no els hi ha deixat.

 

Oferirà també, una formació de perfeccionament, classes per iniciar-se a la disciplina del sky aquàtic, tallers per als més petits i competicions de diferents nivells, tant nacional com internacional.

Es podran realitzar diferents modalitats del sky aquàtic, com:

  • Wakeboard: Estar sobre la taula i amb els peus agafats
  • Wakeskate: Estar sobre la taula i sense els peus agafats
  • Sky aquatick: Amb dos esquís
  • Monoesquí: Amb un sky
  • Kneeboard: agenollat sobre la taula.

542313424David Laguna i Anna Ricomà es dediquen professionalment a la pràctica del wakeboard. En el 2013, David Laguna va quedar segon en la categoria professional del Campionat de Catalunya i Anna Ricomà va ser subcampiona en el d’Espanya. Tots dos han estat fitxats com riders nacionals i compten amb el suport de la Federació Catalana d’Esquí Nàutic i la Federació Espanyola d’Esquí i Wakeboard.

 

 

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.