Xifres històriques a firaReus el 2017

Xifres històriques a firaReus el 2017

El 2017 ha estat un any d’activitat intensa durant el qual s’han assolit xifres històriques d’activitat a firaReus. S’ha superat el sostre de 4 congressos anuals i hem passat a organitzar-ne 6, els quals han aplegat a professionals de diversos àmbits a les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions. El sector salut continua sent un referent en aquest sentit, ja que 4 d’aquests sis congressos tenen a veure l’àmbit sanitari: nutrició, cures pal·liatives, pediatria, i urgències i emergències mèdiques. L’estreta col·laboració amb l’Hospital Universitari de Sant Joan ha permès treballar colze a colze per a aconseguir portar a la ciutat aquests congressos que situen Reus en el mapa de reunions català i estatal. En total, sumant també els assistents tots els congressos organitzats, els de l’àmbit sanitari més els dedicats a la mobilitat i l’arxivística, la xifra d’assistents arriba als 2.000 assistents, no només de Catalunya sinó d’arreu de l’Estat.

Les fires, les jornades tècniques, les reunions d’empresa, els espectacles infantils, els sopars corporatius, són alguns dels formats d’activitat més freqüents a les nostres instal·lacions. És una activitat que no es visualitza però que comporta la major part dels 227 dies d’ocupació que firaReus ha tingut durant el 2017.

firaReus encara el 2018 amb la voluntat de treballar per consolidar unes xifres que han estat excepcionals. El calendari firal ja té fixades les dates de les fires pròpies i externes previstes per enguany: Epocauto (10 i 11 de març), Bestial (17 i 18 de març), Saló de la Mascota (4, 5 i 6 de maig), Autoprimavera (del 18 al 20 de maig, la Polar Gran Fondo La Mussara (3 de juny), exproReus (del 10 al 14 d’octubre), Tot Nuvis (del 16 al 18 de novembre), Esquiades SnowFun (24 i 25 de novembre) i el Parc de Nadal (del 27 al 4 de gener).

De moment, començarem el 2018 parlant de felicitat, amb la jornada Motivation Day dedicada a la cultura de la felicitat a les empreses. Farem coincidir aquesta jornada amb el Blue Monday, que enguany és el 15 de gener i que segons els experts és el dia més trist de l’any. A través de conferències, taules rodones i monòlegs parlarem dels nous models de gestió d’empreses enfocats en les persones, i responsables de recursos humans de diverses empreses del territori ens explicaran com implementen mesures per fomentar el benestar i la felicitat dels seus treballadors a les corporacions on treballen.

Aquesta és la nostra manera de començar l’any però l’activitat es genera i s’actualitza dia a dia, per això us convidem a seguir el nostre calendari a través de la nostra pàgina web: www. firareus.com i de les nostres xarxes socials. De ben segur que trobareu alguna jornada, fira o espectacle que serà del vostre interès.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.