‘XX Biennal d’Art Contemporani Català 2016’ • Ruta artística de la ciutat •

Aquesta mostra itinerant està organitzada per la Galeria d’Art Canals, l’Ajuntament de Sant Cugat i els Departaments de Cultura i de Benestar Social i Família, amb l’objectiu d’estimular i promoure la creativitat dels joves artistes visuals, posant especial atenció en els components d’innovació i experimentació. L’exposició està coordinada per Aureli Ruiz. Les obres que composen la mostra són dels artistes Lluc Baños i Aixalà, Gara Basilio Mayor, Clara Cortés i Soler, Daniel Gasol, Iván Morales Cama, Àlex Palacín i Xavier Pretel.
La biennal ha estat present en els grans esdeveniments socials i culturals que ha viscut el nostre país en els últims trenta anys. A partir de la primera edició i sempre sota la direcció del seu creador Josep Canals, la Biennal ha crescut amb els anys com una alternativa plàstica, convertint-se en la més antiga dedicada l’art jove de l’estat espanyol en la qual s’hi impliquen institucions i empreses.

Sala Fortuny del Centre de Lectura – Fins al 10 de desembre De dilluns a divendres de 10 a 14 h i d de 16 a 22 h i els dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

horaris

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.