• Policlínic Simonet Reus • Abdominoplàstia

Cirurgia plàstica de la musculatura abdominal

L’exercici, la dieta, la hidratació i els bons hàbits són importants per mantenir un abdomen juvenil i un bon to muscular.
Però hi ha factors com l’embaràs o els canvis importants de pes, que afecten als músculs, obrint-los i trencant la unió entre ells. És molt comú en les dones, notar un buit a la zon na mitjana de la panxa. Aquesta feblesa, a més d’una alteració estètica, pot produir molèsties com abdomen inflat, sensació de digestions molestes, i en casos avançats, aparició d’hèrnies.
Aquest defecte, és molt freqüent en dones després dels embarassos, però també després de pujades i baixades s successives de pes, en aquests casos només pot millorar-se amb cirurgia.
El múscul es repara suturant-lo de dalt a baix per crear un efecte de “cotilla” interna que tiba de nou l’abdomen. Aquesta intervenció anomenada plicatura de músculs rectes, es realitza amb una cicatriu per sobre del pubis que quedarà tapada amb la roba interior.
Per aquesta mateixa cicatriu podem realitzar altres procediments per millorar l’estètica global de l’abdomen, com eliminar pell i greix sobrant en casos de flacciditat, o
realitzar un lífting de pubis, ja que en pacients que s’aprimen molt pot també despenjar-se.
Per aprimar la zona de cintura o maluc, el més convenient és associar una liposucció d’aquestes zones.

Dra. MejinaCol. 29.289COMB
Membre de la SECPREPoliclínic
Simonet Reus
977 271 545

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.