5+1 Aniversari de l’Atemporal

Atemporal Esthetic Lab.

El passat dia 21 de setembre finalitzaven els actes de celebració del 5+1 Aniversari de l’Atemporal amb una divertida gimcana.

Durant aquest temps, hem tingut l’oportunitat de conèixer amb profunditat la dinàmica comercial de Reus i dels seus establiments, així com la riquesa històrica, artística i arquitectònica del Raval i barri de Santa Anna, on estem ubicats.

Al Raval de Santa Anna, just davant de l’Atemporal, tenim la casa Fornés, de Pere Caselles; al nostre costat, a l’altre banda del carreró de Nolla (l’únic a la ciutat que conserva la pavimentació i fesomia original dels carrers de Reus, i que porta a la casa natal d’en Gaudí) hi ha l’antic Banc de Reus, on fins a finals del segle XIX s’imprimia moneda de curs legal a tota Espanya; i així podríem continuar una bona estona, enumerant les meravelles del nostre entorn.

A més a més, també hi ha “botigues de tota la vida”, el que ara en diuen comerç de proximitat, on tradició i amabilitat s’uneixen a la qualitat per donar-vos el millor servei.

Per això vàrem convertir la Gimcana Atemporal en un recorregut per aquests llocs tan especials per nosaltres.
Bellesa, diversió i cultura
per celebrar aquest aniversari. L’any vinent més i
millor!

Maica López
Atemporal Esthetic Lab

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.