Arrels Monterols

Els mesos d’estiu , juny a setembre, podeu gaudir de la seva terrassa amb capacitat per 60 persones

Aquest estiu gaudeix de la nostra terrassa

El restaurant Arrels Monterols és el local idoni per a qualsevol moment del dia.

El seu equip té una àmplia i dilatada experiència en altres locals com Tupí (16 anys), Arrels (8 anys) i Espai Prioral (més d’un any).

  • De 9 a 11 h us ofereix l’oportunitat de gaudir d’esmorzars de forquilla amb un plat (amb tres opcions per escollir) més beguda, fruit secs i cafè per 7 o 8 € segons la vostra elecció.
  • De 13 a 16 h és l’horari de dinar; ja sigui amb un plat especial, amb opció de que sigui vegetarià, més beguda per 8 € (7 pels socis del club). També us ofereix una àmplia carta amb diverses opcions d’aperitius, amanides, arrossos, carns i peixos. Si ho preferiu teniu l’opció d’un menú diari per 14,90 € format per 8 primers i 8 segons, a escollir, més postres, cafè i beguda.
  • Els caps de setmana us proposen un menú especial per 23 €. Aquests menús, que canvien cada mes i mig o dos mesos, estan elaborats amb productes de temporada i proximitat amb fidelitat als proveïdors de tota la vida. A més durant tot el dia teniu obert el servei de
    cafeteria.
  • Els mesos d’estiu, de juny a setembre, podeu gaudir del bon temps a la terrassa, amb un aforament aproximitat de 60 persones, a partir de les 17 h amb servei de cafeteria i a partir de les 19.30 h servei de cuina perquè hi pogueu sopar degustant alguna proposta de la seva extensa varietat de tapes elaborades i plats combinats, els caps de setmana (divendres i dissabtes) us ofereix la possibilitat de realitzar-hi àpats per a grups.

El restaurant Arrels Monterols resulta l’espai idoni per a celebrar-hi les vostres celebracions posant a la vostra disposició una sala privada amb capacitat per a 70 persones.

El restaurant Arrels Monterols resulta l’espai idoni per a celebrar-hi les vostres celebracions

Arrels Monterols
Ctra. Cambrils, km 1
977120130
www.tennismonterols.cat/restaurant

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.