Bronzejat lluminós i durador

Bronzejat lluminós i durador

Atemporal Esthetic Lab

En tornar de les vacances tots imaginem que tenim un bronzejat intens i daurat, i somiem amb mantenir-lo el màxim temps possible. Però la realitat és, sovint, què el nostre to de pell es torna grisenc i apagat, la pell seca i inclús amb descamacions; res a veure amb el color de les models als cartells publicitaris!

A més a més, cometem el gran error de no voler exfoliar la nostra pell per por a perdre el bronzejat i, en canvi, intentem hidratar-la amb capes i capes de cosmètics que semblen no fer cap efecte.

El bronzejat és una resposta natural de la nostra pell a l’acció de la llum solar. L’epidermis augmenta la producció d’un pigment anomenat melanina que torna la nostra pell d’un bonic color “bronze”. Però a la pell també existeix un cicle natural de regeneració i eliminació de cèl·lules mortes mitjançant l’exfoliació. Si no afavorim el funcionament d’aquest cicle, l’engrossiment de l’epidermis no permet arribar el rajos UV a la pell i no s’activen els melanòcits, pel que no es produeix el desitjat bronzejat; però, a més a més, la capa mes superficial es torna grisenca, la pell perd lluminositat i el bronzejat adquirit queda amagat sota les cèl·lules mortes no eliminades què, de retruc, impossibiliten què els cosmètics arribin a la pell sana produint la seva deshidratació.

En resum, per aconseguir un bronzejat intens i, sobre tot, per mantenir-lo durant més temps i què, a més a més, la pell es vegi daurada i lluminosa, la principal rutina de bellesa a seguir és l’exfoliació. Tractaments en cabina com el Ritual Silk Skin, què uneix en un mateix protocol exfoliació i hidratació, seran el teu millor aliat a la tornada de les vacances per lluir una pell tan bonica com la d’una model!

hola@atemporal.com

www.atemporal.com

 

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.