Campionat d’ Espanya de Dòmino per Parelles

L’hotel 4R Salou Park Resort II ha acollit aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de Dòmino per Parelles ANEDE (Associació Nacional d’Entitats de Dòmino d’Espanya)

Al torneig, hi han pres part més de 170 jugadors i jugadores participants i els seus acompanyants, procedents de diversos punts de la geografia: València, Madrid, Andalusia, Catalunya i Castella la Manxa

L’alcalde Pere Granados ha posat en valor la qualitat turística del municipi i també de l’entorn; així com la capacitat per organitzar i acollir esdeveniments, dins de l’ambit del turisme esportiu

L’assistència al campionat ha superat les 250 persones. El sistema joc que han fet servir els participants és el suís, amb el qual s’han jugat 14 partides. 
El lliurament de premis ha tingut lloc aquest migdia, amb la presència la presidenta d’ANEDE, Quiteria Teruel; el president de l’Associació de Dòmino de Tarragona i Salou, Diego Arjona; i l’assistència de l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Joventut, Infància i Adolescència, Julia Gómez.
L’alcalde, en la seva intervenció, ha felicitat els organitzadors del torneig a Salou i ha destacat la qualitat turística del municipi i de l’entorn. També ha posat en valor la capacitat de la capital de la Costa Daurada per acollir esdeveniments relacionats amb el turisme esportiu, com el campionat de dòmino, i, a més, ha fet esment del patrimoni paisatgístic i natural, la gastronomia, la varietat enològica i totes les denominacions d’origen del territori.
Per la seva banda, el president de l’Associació de Dòmino de Tarragona i Salou, Diego Arjona, ha explicat que Salou és una ciutat oberta i preparada per acollir grans esdeveniments; i, concretament, d’aquest, ha dit que els participants han quedat molt contents del torneig, l’allotjament i el municipi.
Cal dir que els acompanyants del jugadors han tingut l’oportunitat de conèixer Salou, així com la Tarraco Romana, gràcies a una visita guiada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.