“Consells abans de la cirurgia estètica” Policlínic Simonet Reus

"Consells abans de la cirurgia estètica" Policlínic Simonet Reus

Sovint veiem, a Internet o en mitjans de comunicació, l’abans i el després d’operacions estètiques, sobretot de “celebrities”.

Algunes famoses queden fantàstiques, però hi ha d’altres on el resultat és decebedor per la manca de naturalitat. Això és el que cal evitar  i posar-se en mans d’un professional seriós i qualificat resulta fonamental.

La Dra. Dolors Mejina, cirurgiana plàstica i estètica de Policlínic Simonet Reus, ens
aconsella que, per petit que sigui el retoc estètic, abans de sotmetre’ns a una cirurgia
tinguem en compte aquests aspectes.

Informa’t sobre el cirurgià que et realitzarà la intervenció, així com la clínica on es farà.

– És important que el Dr./a. que t’explica com serà la cirurgia i els resultats que espera obtenir sigui el mateix que la realitzarà.

– Cerca les credencials del Dr./a. en societats nacionals i internacionals per exemple la SECPRE (Sociedad Española de Cirugía Plástica, Reparadora y Estética).

– Coneix al Dr./a. en una entrevista personal, sense presses, on puguis fer-li totes les preguntes que desitgis sobre la intervenció. Ha de crear-te confiança i seguretat.

En el cas que la cirurgia requereixi implants, ompliments, pròtesis o qualsevol altre tipus de material has de conèixer la seva qualitat i que estigui homologat per la Unió Europea i el Ministeri de Sanitat. També demana que després de la intervenció et donin un document acreditatiu del material implantat.

És important que t’assessoris de les expectatives del resultat que obtindràs i el perquè del mateix. No totes les persones som iguals ni tenim la mateixa predisposició, per això els cirurgians hem de tenir en compte el tipus de pell, l’estat nutricional o el consum de medicaments de cada persona, entre altres factors, per donar les indicacions pre i post operatòries, així com per decidir quina tècnica quirúrgica és la més apropiada per a una menor cicatriu, un resultat més natural o minimitzar riscos.

Has de pensar en tu mateix i no en terceres persones. Ha de ser una decisió personal, ja
que una operació estètica va més enllà del físic, també millora la seguretat i l’autoestima, i comporta un canvi físic al que necessitaràs adaptar-te.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.