Depilació amb làser o IPL? ‘Atemporal Esthetic Lab’

Depilació amb làser o IPL? 'Las Termas de Ruham'

 

Atemporal Esthetic Lab

Nosaltres ho tenim clar: els dos mètodes són igualment efectius per eliminar de manera permanent el pèl corporal. El fonament funcional de tots dos sistemes és el mateix, l’energia lumínica es transmet a través d’un cromòfor, la melanina, fins al fol·licle pilós, què és destruït. El pèl, per tant, no pot tornar a créixer. Si existeixen però algunes diferències entre els dos mètodes.

La llum polsada intensa (més coneguda per les seves sigles en anglès IPL) és una tecnologia que emet un espectre de llum policromàtic molt ampli en comparació amb altres tècniques, això permet, variant les longituds d’ona i la int

Depilació amb làser o IPL? 'Las Termas de Ruham'

ensitat, tractar tots els tons i gruixos tant de pell con de pèl. En aquest sentit, la llum làser, monocromàtica, és molt més limitada. Una altra diferència important és la sensació de dolor, molt més intensa en el cas del làser que de l’IPL, que només pot produir certa sensació d’incomoditat.

Pel que fa al número de sessions varia en funció de la zona a tractar i el fototipus, però generalment s’obtenen molt bons resultats entre 6 i 8 sessions, 10 en el cas dels homes. Finalment, tan important com triar el mètode de depilació és triar el Centre on es realitza. Una esteticista titulada és l’únic professional que pot tractar de manera global totes les patologies i antiesteticismes de la pell. També és important que l’aparatologia tingui visible la marca o logotip d’un fabricant reconegut, no el nom de l’establiment. I, per acabar, cal considerar que una tecnologia tan precisa necessita d’una calibració i un tracte curós, les unitats que pateixen continus desplaçaments poden ser menys efectives.

En definitiva, si ja has decidit que vols eliminar el pèl corporal per sempre, demana consell al teu Centre d’Estètica de confiança.

hola@atemporal.com

www.atemporal.com

 

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.