Diumenge, 1 de juliol, arriba l’Arbolí Trail

Arbolí Trail

El proper diumenge, 1 de juliol, l’Arbolí acollirà una prova de muntanya (l’Arbolí Trail) que consta de dues curses i d’una caminada popular. La trail és una prova competitiva que puntua pel Circuit de Curses de Trail de Tarragona Nord i pel circuit de l’empresa especialitzada Tretzesports, que organitza la prova amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arbolí, d’entitats veïnals i un grup de gent del poble.

La primera cursa és la trail, amb 23,5 km de recorregut i un desnivell positiu aproximat de 1130 metres. La sortida de la prova és a les 9 h. Es premiarà els cinc primers classificats en la categoria home i dona i tots els participants, en acabar, disposaran de servei de piscina, vestuaris i esmorzar.

Paral·lelament hi haurà una cursa anomenada Express, de 13,8 km i un desnivell positiu de 628 metres, pensada especialment per a les persones que s’inicien en aquest tipus de proves. La sortida serà a les 9.30 h i en aquesta modalitat es premiarà els 3 primers classificats de la categoria masculina i femenina. D’altra banda, la caminada popular comparteix recorregut i tots els participats d’aquestes proves també tindran accés a servei de piscina, vestuaris i esmorzar a l’acabar.

A més, tots els participants a la cursa i a la caminada rebran una samarreta commemorativa de la cursa de l’espònsor Mizuno i un pot de mel de Mel del Padrí.

Les diferents curses permetran gaudir de l’esport en un entorn natural d’exuberant vegetació de boscos de pins i alzines, pels espais més emblemàtiques de les muntanyes de Prades, al serra de la Mussara i el Montsant, amb vistes al pantà de Siurana, el poble abandonat de Gallicant, l’ermita de Sant Pau, el bosc de l’Arrel, el riu Arbolí, el bosc de Ció, i les Deveses, entre d’altes espais de gran bellesa dins les Muntanyes de la Costa Daurada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.