El Campionat de Hip Hop i Danses Urbanes Ciutat de Reus – Rock the Stage 2020 es reinventa

El Campionat de HIP Hop i Danses Urbanes Ciutat de Reus - Rock the Stage 2020 es reinventa

L’esdeveniment de Hip Hop es realitza ONLINE a causa de les restriccions sanitàries i de mobilitat, però manté la presencialitat amb les finals de les batalles ALL STYLES amb 24 ballarins i ballarines

Aquest diumenge 20 de desembre a les 17 hores es va celebrar el Campionat Online de Danses Urbanes i Hip Hop ROCK THE STAGE 2020. Aquest esdeveniment està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i per l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, Canal Reus TV i amb el suport de la Diputació de Tarragona.

El diumenge, a causa de la situació sanitària, l’esdeveniment es va fer de manera virtual, amb una emissió en streaming i en directe des del Pavelló Olímpic Municipal de Reus. Les persones que volien veure el Campionat només calia que es connectessin des de casa a través del Canal de YOUTUBE de Canal Reus TV.

El Campionat va constar de dues parts: la competició FREE STYLE, on 24 ballarins i ballarines de diferents edats van competir entre ells i elles i la competició de VÍDEOS, amb l’emissió de 15 vídeos que les escoles de ball havien enviat anteriorment a l’organització del Campionat.

Un jurat format per Ruth Prim i Nuria Beltran van realitzar la selecció dels finalistes i dels grups i ballarins/es guanyadors/es, on els criteris de selecció van ser: la impressió global, la creativitat i l’originalitat, la interpretació musical, la tècnica, l’estil i expressió, les varietats d’estils i l’edició de vídeo.

Els guanyadors / guanyadores de la competició ALL STYLES van ser: Little Queen de Art District BCNA en la categoria INFANTIL, Arjuna Beckwith en la categoria JUNIOR i Walid en la categoria ADULTS. Pel que fa a la competició de vídeos els guanyadors van ser els següents: Little Bugs i The Base de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques de Reus en les categories de Vídeos INFANTIL i JUNIOR respectivament i la parella Indhhia&Kham en la categoria Vídeos ADULTS.

Un total de 18 escoles de Reus, Riudoms, La Selva del Camp, Barcelona, Molins de Rei, Salou, Girona, Santa Pola, Pamplona, Saragossa i Yecla han participat en aquest Campionat online on s’han sumat un total de 86 actuacions, a través dels vídeos que es van enviar abans del 12 de desembre. El Consell Esportiu del Baix Camp i l’Escola de Dansa i Arts escèniques ARTIS de Reus destaquen la gran participació obtinguda a pesar de la situació actual i es mostren satisfets pels gran esforç que han fet les escoles de ball participants al gravar i enviar les seves actuacions.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.