El Cineclub del Centre de Lectura reprèn la seva activitat

El Cineclub dels divendres del Centre de Lectura reprèn l’activitat el 22 de gener amb la recuperació de diversos títols que s’havien programat durant l’últim trimestre de 2020 però que els continuats canvis en la normativa de seguretat per la covid-19 van obligar a ajornar-los.

Les projeccions tindran lloc els divendres al Teatre Bartrina a les 19.30, llevat de la del 19 de febrer que començarà a les 19.00 per la llarga durada de la pel·lícula. Recordem que cal comprar anticipadament les entrades els dimecres, dijous i divendres, de 18.00 a 20.00, al vestíbul de la Biblioteca de l’entitat.


22 de gener: “La mort de Guillem”
Director: Carlos Marquès-Marcet.
Catalunya, 2020. VO. 95 min.
El 1993 Guillem Agulló, un noi de divuit anys antifeixista i nacionalista, és assassinat per un grup d’extrema dreta. Els seus pares lluitaran perquè no es tergiversi la mort del seu fill.


29 de gener: “Da cven vicekvet” (And then we danced – Només ens queda ballar)
Director: Levan Akin.
Suècia-Geòrgia, 2019. VOS. 113 min.
Una de les millors pel·lícules LGTB de 2019. Es tracta del retrat d’un despertar sexual que transcendeix les fronteres del singular per desmarcar com un fort manifest polític en contra de l’odi irracional.


5 de febrer: “Portrait de la jeune fille en feu” (Retrat de la noia en flames)
Directora: Céline Sciamma.
França, 2919. VOS. 120 min.
Ambientada en la França de finals del segle XVIII, la pel·lícula explica la història d’un romanç prohibit entre una aristòcrata i una pintora encarregada de pintar el seu retrat.


19 de febrer: “Di jiu tian Chang” (Fins sempre fill meu)
Director: WangXiaoshuai.
Xina, 2029. VOS. 175 min.
Dos matrimonis s’adapten als grans canvis socials i econòmics que tenen lloc a laXina des de la dècada de 1970 fins avui.

26 de febrer: “Josep”
Director: Aurel Guion.
França, 2020. VOS. 81 min.
Febrer, 1939. Aclaparat per l’onada de republicans que fugen de la dictadura de Franco, el govern francès opta per confinar els espanyols en camps de concentració. En un d’aquells camps, dos homes, separat per un filferro de pues, es fa amics. Pel·lícula d’animació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.