El comerç local protagonitza la nova campanya de l’Ajuntament de Salou

comerç local salou

L’àrea de Dinamització Econòmica ha realitzat un vídeo per concienciar sobre la importància del comerç local on els protagonistes són els propis comerciants de Salou que mostren la tornada a la nova realitat

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, ha llançat una campanya per tal que la ciutadania salouenca compri al comerç de proximitat, en aquesta etapa de la nova realitat en què es fa necessària, més que mai, la implicació i el compromís de tota la població.

La campanya té com a element estrella un vídeo de poc més de 2 minuts en què l’actriu salouenca Carmen Civera i la cantant Cassie Thompson posen veu i interpretació musical a unes imatges on es veu un Salou buit arran del confinament. Poc a poc, les imatges van cobrant vida fins que surten els comerciants preparats per tornar a atendre la clientela, amb il·lusió, actitud positiva i confiança en el futur.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, considera que “comercialment, Salou té molt de potencial, i, per això, volem ajudar a que els comerciants puguin desenvolupar les seves activitats comptant amb el compromís de la ciutadania; perquè consumeixin als establiments locals i contribueixin, d’aquesta manera, a reactivitar l’economia, tenint en compte que el comerç de proximitat aporta dos valors fonamentals: confiança i qualitat”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “allò que es pretén, amb aquest vídeo, és conscienciar els salouencs i salouenques de la importància de consumir als comerços locals, per ajudar el nostre teixit, en un moment complicat, i perquè, a més, hi ha arguments de molt de pes per fer-ho, com ara la qualitat del producte i dels serveis que ofereixen”.

El vídeo s’ha viralitzat ràpidament i ha tingut molt bona acollida, despertant en el comerç local, tal com expliquen fonts de l’Ajuntament, “un sentiment d’orgull i de resiliència fonamentals per fer front a les circumstàncies actuals”. L’han protagonitzat, íntegrament la ciutadania i treballadors salouencs.

https://www.facebook.com/gabinetpremsa.ajuntamentsalou/videos/1790181727790706/
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.