Els homes i el greix abdominal

cuidat

Atemporal Esthetic Lab.

Com tots sabem, la distribució del greix en homes i dones és diferent, per això la
necessitat de personalitzar i individualitzar els tractaments és tan important.

En el cas dels homes, la principal zona d’acumulació de greix és l’abdomen. Cal considerar però que aquest greix es troba en dues zones, a sota de la pell (és el greix subcutani) i a sota de la musculatura, dins de la cavitat abdominal, envoltant els òrgans i inclús arribant a dificultar el seu correcte funcionament (és el greix intra-abdominal o visceral).

Per sort hi ha dos tractaments, indolors i no invasius què, funcionant de manera simbiòtica, ens garanteixen l’èxit en la reducció del greix abdominal, són la criolipòlisi i els ultrasons NARL-517. El primer dels equips, CRYO COOL MED, ens permet eliminar a cada sessió un 30% del greix subcutani mitjançant la tècnica de la criolipòlisi, és a dir, provocant la destrucció dels adipòcits mitjançant l’aplicació de fred.

El segon, NARL-517, consisteix en l’aplicació d’ones d’ultrasons tridimensionals a una freqüència concreta de 517 Khz i a una intensitat molt precisa de 110 mW/cm2, aconseguint així eliminar el greix intra-abdominal. Finalment, si et preguntes com saber si tens un excés de greix intra-abdominal, només has de mesurar el teu contorn de cintura; si supera els 88 cm en el cas de les dones, o els 102 cm en el cas dels homes, és el moment d’acudir a l’Atemporal i, a més a més de millorar la teva figura, evitar riscos per la salut.

Maica López
Atemporal Esthetic Lab

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.