Els tractaments específics: coll i escot

Els tractaments específics: coll i escot

Atemporal Esthetic Lab.

El coll i l’escot són dues zones molt delicades que sovint no reben les cures de bellesa que ne- cessiten. La seva pell és més fina que la del rostre i, per tant, més propensa a l’envelliment. Bona part de les arru- gues d’aquesta zona són degudes a un excés d’exposició al sol i per descomptat, al pas dels anys.

La concentració de glàndules sebàcies i su- dorípares també és menor, pel que es deshidrata seca amb més facilitat. Un teixit adipós més prim i la menor densitat de fibres afavoreixen la flacci- ditat, tot i que un altre factor que provoca de la debilitat del teixit, és la funció de sostenidor que fa sobre el pit. I, per des- comptat, la falta d’hores de son, el cansament l’es- très acceleren el procés d’envelliment de tot el cos i, per tant, també a la zona de coll i escot.

Factors hereditaris, cau- ses posturals i els radicals lliures, seran altres factors que provoquen el deterio- rament d’aquestes zones. Per frenar i revertir el procés d’envelliment d’aquestes zones, dis- posem del que en diem tractaments específics, amb protocols i cosmètics especialment pensats i seleccionats per donar resposta als inestetismes de coll i escot des de les primeres sessions.

Maica López, Atemporal Esthetic Lab.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.