Els tractaments específics: coll i escot

Els tractaments específics: coll i escot

Atemporal Esthetic Lab.

El coll i l’escot són dues zones molt delicades que sovint no reben les cures de bellesa que ne- cessiten. La seva pell és més fina que la del rostre i, per tant, més propensa a l’envelliment. Bona part de les arru- gues d’aquesta zona són degudes a un excés d’exposició al sol i per descomptat, al pas dels anys.

La concentració de glàndules sebàcies i su- dorípares també és menor, pel que es deshidrata seca amb més facilitat. Un teixit adipós més prim i la menor densitat de fibres afavoreixen la flacci- ditat, tot i que un altre factor que provoca de la debilitat del teixit, és la funció de sostenidor que fa sobre el pit. I, per des- comptat, la falta d’hores de son, el cansament l’es- très acceleren el procés d’envelliment de tot el cos i, per tant, també a la zona de coll i escot.

Factors hereditaris, cau- ses posturals i els radicals lliures, seran altres factors que provoquen el deterio- rament d’aquestes zones. Per frenar i revertir el procés d’envelliment d’aquestes zones, dis- posem del que en diem tractaments específics, amb protocols i cosmètics especialment pensats i seleccionats per donar resposta als inestetismes de coll i escot des de les primeres sessions.

Maica López, Atemporal Esthetic Lab.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.