Festa Major de Sant Pere!

La Festa Major de Sant Pere és una avinentesa especial que ens permet viure la ciutat d’una manera intensa, especialment enguany, en què Reus viu l’experiència de ser Capital de la Cultura Catalana i aquest fet ens ofereix una notorietat especial. Actes tradicionals i propostes lúdiques es combinen en un ampli programa festiu que ens convida a gaudir de la ciutat, de les places i dels carrers, i participar en les tradicions que ens singularitzen.

La crida a la festa, enguany a càrrec de la pregonera Montse Llussà, la Tronada que esclata al Mercadal, les revetlles musicals, el ball dels elements del seguici, el seguici petit…. La Festa Major és una festa oberta i participativa que expressa el goig d’una ciutat que és capaç d’unir esforços i voluntats per fer de la festa major un espai de relació, de proximitat i de convivència. Perquè un any més la festa tornarà a ser resultat de les aportacions de les entitats i de moltes persones a títol individual que hi afegeixen el seu granet de sorra, el seu entusiasme i la seva complicitat.

Per tot això, des d’aquestes pàgines, vull reconèixer aquesta capacitat col·lectiva de fer de la festa major aquest gran espai de ciutadania activa i orgullosa del seu passat i del seu present, i convidarvos a totes i a tots a viure-la amb la màxima intensitat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.