Implants dentals per a un somriure bonic

Policlínic Simonet Reus

Com va dir Miguel de Cervantes “la boca sense queixals és com molí sense pedra”. Una boca sana és essencial per a la nostra salut, per la nostra estètica i pel correcte desenvolupament de la nostra activitat diària.

Un accident o un problema d’higiene bucal, poden ser algunes de les causes de la pèrdua o el despreniment d’una o diverses dents. Existeix molt desconeixement al voltant de la importància de la col·locació d’un implant dental després de la pèrdua d’una dent. Molta gent decideix deixar l’espai de la dent perduda pensant que això no tindrà cap conseqüència, però estan equivocats. L’espai sol ser ocupat per les altres dents, que s’inclinen cap als costats provocant espais anòmals a la dentadura que dificultaran la higiene bucal i l’harmonia del somriure, i fins i tot afecten a teixits tous en contacte amb les dents com poden ser els llavis o a les galtes.

Què és un implant dental?

L’implant dental consisteix a inserir un cargol de titani en l’os per suplir les arrels de les dents que falten. La part visible de l’implant és la pròtesi o també anomenada corona dental, que imita a la dent, i en la majoria de casos està fabricada de material ceràmic. Aquesta pròtesi pot correspondre a una sola dent, a diverses dents adjacents o a la totalitat de la dentadura. Realitzar aquesta tècnica de reemplaçar una o diverses dents és un procés senzill, indolor i mínimament invasiu, sobretot per a odontòlegs especialitzats que porten anys realitzant-los diàriament. El resultat són unes dents naturals tant en aspecte com en funcionalitat.

Ens arriben a la consulta alguns casos en els quals les dents falten des de fa temps, el que causa que l’os s’hagi reabsorbit (la pèrdua d’os). En aquests casos, no tot està perdut, recorrem a tècniques de implantología avançada com injerts ossis.

Clínica Dental de Policlínic SIMONET Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.