Infusions, dieta i tractaments

Atemporal Esthetic Lab.

A l’Atemporal tenim un nou aliat pels vostres tractaments facials i corporals, i també per la vostra dieta, és la Tisaneria & Nutrietica de Centro Mességué.
Les Tisanes o Concentrats Mességué (CM) basen la seva eficàcia en la combinació d’entre nou i vint-i-un herbes a cada ampolla, plantes que utilitzades conjuntament potencien el seu efecte en una harmonia perfecte. Els concentrats estan inspirats en l’amor per la natura, i es manifesta tant en la curada obtenció de cada fulla, arrel o flor, com en la extracció de principis actius mitjançant decocció, infusió o maceració; resultant així un concentrat de plantes 100% natural.

CM2 Depurativo, CM6 Regulador, CM11 Piernas Bonitas, CM12 Drenante, CM17 Vientre Plano, CM21 en Línea Mujer i CM21 en Línea Hombre; cada ampolla conté un 70% d’herbes medicinals, aigua i res mes (sense gluten, sense sucres, sense alcohol i sense conservants)!

Tres o quatre taps en litre i mig d’aigua diàriament és suficient per aconseguir els teu objectiu. A més a més es poden combinar entre elles i durant tot el temps que ho necessitis. Les tisanes Mességué són tan naturals que també es poden utilitzar de manera tòpica per tractar la pell: barrejades amb la teva cosmètica habitual per potenciar els seus efectes, com a compreses relaxants i drenants per als teus ulls, diluïdes en aigua per fer servir com a tònic després de la neteja facial, o també barrejades amb l’aigua del bany. En fred o en calent els Concentrats Mességué són el complement perfecte per potenciar la teva bellesa.

Maica López
Atemporal Esthetic Lab