Infusions, dieta i tractaments

Atemporal Esthetic Lab.

A l’Atemporal tenim un nou aliat pels vostres tractaments facials i corporals, i també per la vostra dieta, és la Tisaneria & Nutrietica de Centro Mességué.
Les Tisanes o Concentrats Mességué (CM) basen la seva eficàcia en la combinació d’entre nou i vint-i-un herbes a cada ampolla, plantes que utilitzades conjuntament potencien el seu efecte en una harmonia perfecte. Els concentrats estan inspirats en l’amor per la natura, i es manifesta tant en la curada obtenció de cada fulla, arrel o flor, com en la extracció de principis actius mitjançant decocció, infusió o maceració; resultant així un concentrat de plantes 100% natural.

CM2 Depurativo, CM6 Regulador, CM11 Piernas Bonitas, CM12 Drenante, CM17 Vientre Plano, CM21 en Línea Mujer i CM21 en Línea Hombre; cada ampolla conté un 70% d’herbes medicinals, aigua i res mes (sense gluten, sense sucres, sense alcohol i sense conservants)!

Tres o quatre taps en litre i mig d’aigua diàriament és suficient per aconseguir els teu objectiu. A més a més es poden combinar entre elles i durant tot el temps que ho necessitis. Les tisanes Mességué són tan naturals que també es poden utilitzar de manera tòpica per tractar la pell: barrejades amb la teva cosmètica habitual per potenciar els seus efectes, com a compreses relaxants i drenants per als teus ulls, diluïdes en aigua per fer servir com a tònic després de la neteja facial, o també barrejades amb l’aigua del bany. En fred o en calent els Concentrats Mességué són el complement perfecte per potenciar la teva bellesa.

Maica López
Atemporal Esthetic Lab

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.