La 56a edició del RallyRACC se celebrarà a Salou i la Costa Daurada

La 56a edició del RallyRACC se celebrarà a Salou i la Costa Daurada

La pròxima edició del ral·li es disputarà del 14 al 17 d’octubre de 2021. El RallyRACC serà la penúltima prova del Campionat del Món de Ral·lis

La 56a edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, Rally de España 2021, es disputarà del 14 al 17 d’octubre. Per setzè any consecutiu, la Costa Daurada, la ciutat de Salou i el parc temàtic i d’oci PortAventura World seran el nucli central del RallyRACC i, per tant, el punt de trobada del món dels ral·lis durant els dies de la competició.

A més de l’Ajuntament de Salou, el 56 RallyRACC compta també amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, el Patronat de Turisme de Salou, PortAventura World, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de Turisme. Les entitats han tornat a demostrar el seu compromís per a organitzar la prova espanyola del Campionat del Món FIA de Ral·lis.

La divisió esportiva del RACC està treballant en l’itinerari d’aquesta penúltima prova del calendari del 2021, que serà íntegrament sobre asfalt. El mundial d’enguany, que constarà de 12 proves, va arrencar al gener a Monte-Carlo i prosseguirà a Rovaniemi-Finlàndia, Croàcia, Portugal, Itàlia-Sardenya, Kenya, Estònia, Jyväskylä-Finlàndia, Ypres-Bèlgica i Xile. A l’octubre se celebrarà el RallyRACC i al novembre serà el torn del Japó, on es disputarà la prova final del campionat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.