La bellesa de la teva mirada

Atemporal Esthetic Lab.

Què potser fa temps que arrossegues imperfeccions al contorn dels ulls? Arrugues, ulleres, bosses, parpelles caigudes… Doncs te solució amb el nou sistema Iridium.

ots sabem que una mirada expressiva i penetrant és un dels secrets d’un rostre bell però, amb el pas del temps les arrugues comencen a aparèixer i aporten a la mirada una sensació de cansament pesadesa. A més a més, les bosses i ulleres, amb el seu color violaci, encara apaguen més l’expressió dels ulls, les parpelles perden elasticitat i cauen sobre les pestanyes, envellint la mirada.

Però ara disposem del Programa Iridium per contrarestar i prevenir el  procés d’envelliment del contorn dels ulls. Una verdadera estratègia que actua de manera específica i efectiva.

Hidrata (contrarestant una de las causes de les “potes de gall”), reestructura (tonificant la zona mímica periocular), contraresta el fotoenvelliment, és anticontaminació (bloqueja l’envelliment degut a la radiació electromagnètica), te un efecte lífting (aixeca la cella) i drena (eliminant els edemes i la inflor).

I el més important, incorpora la tecnologia Eyes Pressotherapy (massatge i efecte calor), que maximitza els resultats en cabina.

A més dels tractament en cabina, pots con-tinuar el tractament a casa escollint l’elixir o elixirs activíssims que necessitis: Activíssimo Bolsas, Activíssimo Ojeras, Activíssimo Arrugas y Activíssimo Fatiga. Així com també mascaretes de col·lagen i un roll-on activador.

Finalment no oblidis que fins al dia 6 de gener continuen les nostres promocions 3×2 i segona unitat a meitat de preu en els Regal Atemporal.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.