La fotografia: un punt clau per la teva imatge de marca

Màrqueting digital

Una imatge val més que mil paraules. Típic, cert; però tot i això encara hi ha marques que no s’ho prenen seriosament. A l’hora de construïr i idear la teva imatge de marca, la identitat visual té un gran poder i no podem descuidar aquests detalls. Una fotografia amb qualitat o un vídeo visualment atractiu pot ser el punt que et diferenciï de la competència i et faci destacar a la ment dels consumidors.

Els elements visuals, tant el vídeo com la fotografia, t’han d’ajudar a captar l’atenció de possibles clients i fer-los entendre que el teu producte és la millor opció per a ell/a. Pots tenir un producte de gran qualitat però plasmar-ho de forma equivocada a les teves xarxes socials o pàgina web i perdre grans vendes.

Actualment, hi ha dispositius mòbils que et permeten obtenir fotografies amb una gran qualitat però, és suficient? No, la visió i experiència d’un/a fotògraf/a professional és bàsica per assegurar-ne l’èxit. Hi ha diferents tipus de fotografia que una agència o un fotògraf et pot oferir, depenent del producte o servei que vulguis promoure.

Donem un cop d’ull als més habituals!

  • Fotografia de producte

Aquest sector es caracteritza per mostrar la imatge d’un producte sobre un fons neutre. En aquests casos, l’equip d’il·luminació és molt important per obtenir la màxima qualitat en la fotografia. El sector gastronòmic s’ha sumat a la fotografia de producte per aconseguir que els seus plats es vegin deliciosos.

  • Fotografia d’espais

Poder captar les dimensions de l’espai amb una gran il·luminació és vital per aconseguir fotografies d’espais que et cridin l’atenció. Molt utilitzada per comerços, indústries o empreses.

  • Retrats corporatius

Els treballadors representen l’empresa, així que tenir uns retrats professionals proporcionarà confiança i un valor de professionalitat a la teva marca. Un fotògraf corporatiu t’aconsellarà sobre el llenguatge corporal i la vestimenta necessària per a la sessió fotogràfica.

  • Fotografia per xarxes socials i web

El contingut online segueix guanyant força, i més ràpid que mai! Com a professional, hauràs de saber adaptar les fotografies i vídeos del teu producte al format adient depenent de la xarxa social que utilitzis.

  • Fotografia d’esdeveniments

Aquesta fotografia és vital per ensenyar als consumidors tot allò que feu com a empresa. El professional haurà d’estar al corrent dels actes de l’esdeveniment per poder captar els moments més destacables a temps, sense interrompre la jornada.

Bemarketing

Et farem arribar a tothom

www.bemarketing.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.