La importància de l’exfoliació facial

Exfoliating Scrub

Atemporal Esthetic Lab.

Arrugues, falta de lluminositat, porus oberts,… un possible origen de molts d’aquests antiesteticismes és l’engrossiment de l’epidermis per falta d’exfoliació.

Aquesta capa queratinitzada dificulta la penetració dels cosmètics fins a la dermis, augmenta la profunditat de les arrugues i dona a la pell un aspecte grisenc, apagat i aspre.

A més a més dels tractaments en cabina que tracten tots aquest problemes, és necessari, un cop o dos a la setmana, realitzar un peeling facial o renovació cel·lular.

Segons la seva manera d’actuar i en funció dels seus principis actius, podem classificar els cosmètics exfoliants en:

  • Mecànics, també anomenats scrubs. Són cosmètics amb petites partícules que s’apliquen sobre el rostre amb petits moviments circulars i que, per fricció, arrosseguen les cèl·lules mortes.
  • Químics. Àcid glicòlic, salicílic, cítric,… actuen trencant la queratina i destruint les cèl·lules mortes. Són molt efectius i ideals per la tardor.
  • Enzimàtics. Són molt suaus, ideals per pells sensibles o alterades, actuen separant les cèl·lules mortes de les vives de manera natural.
  • El més habitual i efectiu és utilitzar les tecnologies combinades en un mateix producte. Consulta sempre a la teva esteticista per saber quin és el més adient pel teu cutis en cada moment.

hola@atemporal.com

www.atemporal.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.