L’equip Absolut Masculí del Monterols es proclama sots- campió d’Espanya per equips

Aquest cap de setmana passat, l’equip absolut masculí del Club Tennis Reus Monterols, format per Jordi García, Mario Ruz, Arnau Santillana, Oscar Gavaldà, Adrià Fochs, Raúl Moreno i capitanejat per Jacobo Moreno es va proclamar sots campió d’Espanya després de perdre a la final per 4/1 contra el Club de Tenis Español de Valencia.

L’eliminatoria va començar a les 10h del diumenge a les pistes del club Valencià i es van iniciar els 5 enfrontaments individuals a la vegada.

Tots els partits van ser molt disputats amb el resultat final de 4 a 1 a favor de l’equip local.

El gran torneig que ha disputat l’equip del nostre Club, l’ha permès classificar-se per disputar la següent temporada a segona divisió.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.