L’especialització estètica: el facialisme

Facialisme Atemporal Esthetic Lab.Atemporal Esthetic Lab.

Atemporal Esthetic Lab.

L’estètica és una professió de molt àmplia temàtica i en constant innovació. És per aquest motiu que, quan es vol arribar a l’excel·lència, és necessària l’especialització. Així és com apareix la figura del o de la facialista. A Europa, la tècnica del facialisme és relativament recent, però a l’Orient és una professió molt valorada des de fa més de 500 anys, coincidint, per exemple, amb el moment del naixement del massatge japonès Kobido.

La facialista és una esteticista que, durant anys, ha ampliat i perfeccionat els seus coneixements en el camp de l’estètica facial, recuperant tècniques mil·lenàries i adoptant les més innovadores, sense deixar de banda la tecnologia. Tot i què, el que marca la diferència, és el seu coneixement de les tècniques facials manuals naturals.

Els coneixements d’una facialista també inclouen, per descomptat, anatomia, fisiologia, dermatologia, cosmetologia… Així com una visió global o holística de la bellesa, és a dir, no es redueix al rostre, si no també a la influència de la resta del cos en la bellesa facial. Una de les últimes tendències són les tècniques que estimulen el sistema neuro-endocrí, com la Dermopuntura Estètica o el Skin Blade.

Només així és possible crear un tractament facial a la mida de cada persona i aconseguir els màxims resultats. La personalització dels tractaments és un dels principals distintius de qualsevol facialista.

Si has decidit millorar i rejovenir el teu cutis, sense passar pel quiròfan, sense anestèsies ni post-operatori, no et conformis amb menys, posa’t en mans d’una facialista.

Maica López, Atemporal Esthetic Lab

Atemporal Esthetic Lab
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.