Mesoteràpia contra la cel·lulitis a Policlínic Simonet Reus

Mesoteràpia contra la cel·lulitis a Policlínic Simonet Reus
Policlínic Simonet Reus T. 977 27 15 45 www.grup-policlinic.com

La pell de taronja és un problema que no tan sols afecta a persones que han tingut sobrepès; també la pateixen aquells els qui fan exercici i entrenen amb freqüència.

La mesoteràpia és un tractament molt sol·licitat per acabar amb la cel·lulitis i millorar l’aspecte de glutis, braços i abdomen. És senzill, sense efectes secundaris i té excel·lents resultats tant en dones com en homes. Aquest no és un tractament per perdre pes. La seva funció és eliminar els nivells superficials de greix acumulats en les capes externes de l’epidermis, els quals no s’eliminen fàcilment amb l’exercici. Aquestes infiltracions no tenen la capacitat de cremar els greixos ni de presentar un canvi de pes significatiu.

Aquest mètode mèdic-estètic és un dels més senzills i menys invasius utilitzats en l’actualitat. Aplicant substàncies naturals com la L-carnitina i la blastoestimulina aconseguim dissoldre el greix que serà eliminat per l’orina de forma natural.
Cada sessió dura entre 10 i 15 minuts i s’ha de realitzar més d’una sessió per obtenir bons resultats. Si bé aquest tractament té excel·lents resultats, aquests no són màgics i per mantenir-los en el temps, després de les sessions de mesoteràpia és necessari prendre molta aigua per expulsar els greixos superficials, menjar de forma saludable i exercitar-se.

Unitat de medicina estètica
Policlínic Simonet Reus
T. 977 27 15 45
www.grup-policlinic.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.